![]() |
Ulepszenie wizualne
Witam to mój pierwszy post. Nie wiedziałem za bardzo w jakim temacie go umieścić.Otóż chodzi mi o to, że gdy byłem u kolegi, który także gra w TIBIĘ to u niego latały jakieś krasnoludki i inne fajne ziomki. :miecz: .
Nie zdążyłem go jednak zapytać skąd to ma. Czy wiecie jak ja mógłbym to uzyskać? :( |
Moze ty poprostu siedzisz na rooku a on juz na mainie:)
|
Mozliwości jest kilka:
a)tak jak powyzej: ty na rook on na main b) on ma zainstalowany inny sprite c)więcej mozliwosci nie pamiętam :) |
Hmmmm... Może to jest jakiś bonus ? Spytaj się kumpla i daj odpowiedź w tym temacie :)
|
Sprite ktory zamienia "dresa" na krasnoluda. No chyba ze widziales Dwarfy w kopalni :)
|
Kolega także jest na rooku.
Cytuj:
Czekam na odpowiedź o sprite... |
Hmm... Skoro sam byl krasnaludem to widocznie uzywal tibii gg. Sam kiedys jak jeszce 1 postacia zaczynalem grac to sie w cafe bawielm
i jest tam taka opcja ze mozesz zmienic wyglad ;p |
Mi ona nie działała :) ale używałem TibiaGG dla światła ale ostatnio za duzo roboty wiec nie uzywam
|
Sprite jest to plik z rozszerzeniem .spr . Instaluje się go w folderze, gdzie jest tibia, a wtedy niektóre z rzeczy zmieniają wygląd zależnie od sprite'a. Najlepiej przed zmianą tegoż pliku skopiować oryginalny.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09. |