![]() |
wow
gosciu masz zaje.... ssy wymiatasz nie wierze wlasnym oczom
5 demonkow pozniej warlocki i na deser demon skelety na jakim jestes swerwerze? plis wez mnie kiedys na hunta blagam jestes niesamowity i ze polak moze byc taki dobry powiedz jakie skille i jaki loot http://www.gangstawar.com/?ref=248368 <-----swietna zabawa super stronka |
Ss'y fajne tlyko szkoda, że każdy już je raczej widział pare razy :P
|
Re:up
Wiem ze niektorzy je widzieli ale niektorzy jeszcze nie.:P Re:2x up To nie jest moje postac, to high lvl z calmery. Ja tez gram na tym serwerze i mam 65 palka. Skille 70\59 |
ale Ignek na zdjęciach miał słabe uzbrojenie......
ja tak bym nie potrafił........ |
Gdy solowal te demony mial taki sprzet poniewaz jest wielka szansa ze moze pasc, wiec po co tracic AOL.
Jezeli sie myle niech mnie Ingek poprawi. |
Eeee ignek to polak ?
jak tak to niech powie mi profesje lvl i skille na jakim solowal demony :D i jaki loot byl... ;] |
normalnie coollowskie zdjecia lepszych nigdy nie widzialem!!!! az zaniemialem z wrazenia masz odemnie 1 pkt reputacji! czlowieku extra
|
Heh,szansa zeby pasc?Ingek po prostu chcial pokazać ,że jest za***isty,najlepszym sorciem Tibii.Jak by szedl biorac pod uwage ,że zginie .Ile by expa stracił:PA Aol dla niego to pikus stać do zapewne na setki takich aolow wiec wiesz:PJak na moj gust chcial pokazać rywalom ,że jest najlepszy,ale nie ma co -gostek wymiata
|
Chyba wyraźnie widać że bohater Ss-ów jest sorcem z 70 mlvl (potem 71 ) i poziomem 145 . A wiem że Sorc bo tylko Sorc ma Ultimate Explosion.
A tak wogle SSy extra :)) |
Bardzo fajne ss chyba jedne z lepszych na forum :P Gratz dla Ingek
|
Tu też można znaleźć trochę ciekawych screenów Cachero (sorc, 151 lvl, Calmera):
http://img34.photobucket.com/albums/v103/Cacherin/ Ingek też miał podobną stronę i znajdowała się tam cała masa jego ss-ów, ale niestety nie pamiętam adresu. |
Super ss-y Nie bede wspominal o loocie :]
|
Ludzie, gdybyście widzieli jak Ingek zapiernicza na tym lvl'u ;p i to jeszcze z haste'm i tym wiekszym tez ;D
Gratz tych ss'ów heh 5 demonow naraz ;p |
Cytuj:
|
Ingek sam opublikował te i inne ss-y na forum WoT, nie widzę więc powodu, by przypuszczać, że miałby coś przeciwko umieszczaniu ich tutaj.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ojojoj, nieładnie
Screnki spox ale nieładnie tak nabijac repke na cudzych screnach :D
|
Setzer Gambler jest lepszym sorcem :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |