![]() |
Best PK
Wpisujcie tutaj swoje rekordy PK. Moj to nabicie bana za pk drutem 23 minuty po wyjsciu z rooka. (nie mialem niczego z innych charow)
|
Na 8 lvlu zabilem EK na 40 lvlu bo byl AFK, nie wolno afkowac!!!!! :P
|
63 RP podczas pk noobcharami nie mial uhow XD
|
Niedawno zabilem pk royal paladin na 102 lvl bo zabil mojego kolege meczylem sie z nim 10 min ale go ubilem ;) i wypad z nieggo Dragon scale mail i back pack z dobrymi zeczami ;):cup:
|
omg
moj best PK to ba 18 lvlu sorciem zabilem 24 EK , wypadl z niego c arm i bs i bp z shovel ,rope :P ;)
@up fajnie , tylko co to byly te "dobre rzeczy"??:P |
Cytuj:
|
Jesli chodzi o mnie to (zabijałem moim sorcem z furory) :
1.49 RP stał AFK w zamku w carlin 2.34 Knight , którego ubiłem moim 27 wtedy sorcem 3.3 kolesi lvle od 15-20 ubici w ciągu 5 minut za co oczywiście dostałem rsa :P |
Cytuj:
@topic: Moim paladynem na poziomie 9 zabiłem 38 elder druida który, za czasów Tibia 7.3 lub 7.4, robił UH afk na bocie. Loot crown armor i prawie cały bp of uh. Wtedy crown armor był wart z 25 k na Rubera. |
27 osob jednego dnia( od okoł 17.00 do 19.30) ale pozniej cale miasto mnie lubiło:cup:, zadnego afkowania tylko ludzi którzy sie nawineli najlepszgo kogo zabiłem to 35 knight(miał uhy ale ciezko było chyba 30 min go tłukłem)
@Edit: Przy okazji mialem 23 lvl wiec jako-tako mozna mi wierzyc ze ubilem takowego Knihta |
Wpadłem na stare konto z jakiegoś tam serwka.
Była 6:15 [przed szkołą] a ja miałem volcanic roda i nic więcej :D. Wyszedłem na góre dp venore, zauważyłem 102 EK i zacząłem bić. Kiedy miał red hp zaczął się ruszać ale itak padł :D [ Miał p seta i 2 handed sword ] |
105 masterem 103 najta solo :>
|
Ja zaraz po wyjściu z rooka zabiłem 105 EK. Miałem do dyspozycji zaostrzony kij, drewnianą tarczę i worek martwych węży (mówili, że na mainie idą po 100gp od łba więc wziąłem). I ten koleś widocznie się zagadał na czacie albo kolację sobie robił, bo go tym kijem zatłukłem.
Śmiech mnie zbiera gdy grupa ludzi znajdujących się na drugiej stronie krzywej Gaussa, ekscytuje się tym, że kogoś tam spekowali. I oczywiście jedna opowieść bardziej fantazyjna od drugiej. Czekam aż ktoś opowie jak to któregoś dnia na Antice, jakimś tam noobcharem, zaorał kolesia, który miał przy sobie Great Shield. Bo to przecież normalne, że ostatnio w Tibii AoL jest niemodną biżuterią, noszoną tylko przez metroseksualistów, zaś świeżo upieczeni adepci z Rookgaarda biją medium i high-levelowych graczy przy pomocy 'ruszczki'. Wake up, Neo. Wake up. Pozdrawiam |
któregoś dnia na Antice, jakimś tam noobcharem, zaorałem kolesia, który miał przy sobie Great Shield.
|
@up
:) @topic Niezbyt wielkie osiągnięcie, mianowicie sorcem ~55 zabity sorc koło 80 za czasów, kiedy UE było za 800 many. Koleś nawet nieźle się bronił, ale trochę mu nie wyszło ;/ W sumie temat i tak będzie zasrany fantazjami niedowartościowanych polaczków, więc chyba niewielki z niego pożytek :) A tak btw, walki na test serverach też się liczą? Ofc nie chodzi mi o metody "kuuuuuupa na jednego" tylko np. duele albo coś... |
Wczoraj zabilem moim 1 lvl EO poszedl na sd wiec sie nie przejolem a zabilem go za to ze chcial pujsc na demony bez mojego pozwolenia loot: DSL MS MLS Blessed Shield MPA G helmet G boots jakies tam runki chyba 50 bp uh 100 bp mf i 70 bp explo fajnie nie ?xD a potem wybralem sie huncic na Gamemasterow no i loot: free pacc na 10 lat mozliwosc banowania Gm'ow no i jeszcze taka karteczka ktora jak nacisne to tibia sie zniszczy ;]
Jutro ide huncic na postacie na 9 lvl bo slyszalem ze wszyscy o takim lvl wczoraj w parcelu dostali 100000000000000kk i po MLS ;] tylko boje sie bana bo juz zabilem 432 osoby ;] <hahaha> |
Za pierwszych moich dni w tibii 13 druidem zabiłem 22 knighta , mojego RL , który chciał mnie zabić bo miałem skulla:]
27 drutem 45 palka , 2x zerk i sd :] |
113 ms afk przed domkiem :P. 2x zerk + sd ;P.
Loot : DSM, + prawie 5 bp sd :P. pare uhow, v shield ;] |
Cytuj:
|
Moj best to moim 38 rp solo 43 ek
W sprawieldiwej walce tylko on nie mial t ringa Loot f axe i d lance |
Best pk
Ja normalnie moim 2 levelem pobilem mame krzeslem loot: 2 zl sukienka i kapcie.. potem mialem hunted przez tydzien :< rookneli mnie ale cuz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:01. |