![]() |
bug kasujacy tematy?
Nie jestem pewien czy to powinno byc w tym watku, jakby co to wybaczcie.
Zatem, znalazlem bug ktory skasowal temat Wszechstronnego, prosze o jego naprawienie i odzyskanie tematu :) dziekuje! re down: tez tak sadze, tyle ze oczekuje wyjasnien..... bo temat w zadnym razie do kasacji nie byl. Regulamin powinien w koncu obowiazywac wszystkich.... |
Może tym bugiem są moderatorowie :P
|
nie koniecznie zostal usuniety... moze poprostu zostal przeniesiony :D
|
Też tak miałem że mi usuwało tematy .. Szukałem na każdej stronie forum i nie było potem założyłem znowu ten sam i jest :) może to jest właśnie BUG ?
|
A wiec, mozecie mi wierzyc lub tez nie, ale temat nie zostal skasowany przez zadnego z moderatorow ani admina. To co sie z nim stalo jest nadal nei znane ale gdy sledzctwo dobiegnie konca na pewno was o tym poinformujemy. Byc moze temat da sie jakos odzyskac. Trzeba czekac.
Wszechstronny: Przepraszamy, temat byl zdecydowanie jednym z najlepszych ostatnimi czasy i nie rozumiem wogole jak to sie moglo stac. Mam nadzieje ze wszsytko sie wyjasni. |
Cytuj:
No i co?? Minely juz 3 dni a info w tej sprawie jak nie bylo tak nie ma :confused: ...to nie pierwszy przypadek ze jakis topic nagle "znika" wiec chcialbym wiedziec co jest tego powodem...az boje sie pomyslec co zrobilbym gdyby temat w ktorym naprodukowalem sie jak nigdy wczesniej nagle zniknal...prosze o przyspiesznie sledztwa. |
to ja się przy okazji spytam, co się stało z opkiem Matheousa, jak wyjeżdżałem 16.08 to był
|
1. to na 100% nie był mod ani admin, bo widać by było, że temat był kasowany w logach. a logi są czyste.
2. Nie podejżewajcie nemiego, bo sam się pluł na kanale, że ktoś mu skasował taki fajny topic... |
ej no, skad pomysl ze nemesis jest podejrzanym?
zatam co? forum sie sypie :/ ? to brzmi groznie... |
Ja ma prste wytlumaczenie:
Niezidentyfikowany Obiekt nie latajacy przylecial i skasowal topic |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:01. |