![]() |
99MS, 68 EK by 50 MS and 55 MS :D
Najlepsza akcja w naszym wykonaniu, CHECK THIS OUT !
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/12802 Btw. loocik warty jakieś 400k spadł....:cup: :cup: :cup: :cup: |
OMG Shorty! Poprostu jestes zajebisty i tyle... Ja nie moge najlepsza byla ta akcja z Receiverem! A galley jak noob, aol w bp.. OMG GRATZ!!!!!!!!!!
|
Omg!!! Kolo Stone skiny zakladal i Aol w Bp xddd
|
To sie nazywa prawdziwe regulowanie ilosci noobkow na serwerze poprzez odstrzał.
|
Piekne pk :) i ten 99 master z exura
|
Omg... piękna szybka akcja z reciverem, reszta tez ladna i to bardzo, loocik tez niezly ;) Big Gratz
|
haha owned xD shorty i circa rox xD
a galley na forum tibia.com pisal ze pozabija was etc... hahahahahaha xDDD |
Twoje filmiki są zaje.biste Fajne akcje, Circa i shortys Rulez! :D!
|
Jezu trzeba byc idiota zeby przy takim eq jak ten knight miec aola w bp LOL
Film ZAJEBISTY. |
Wielkie Gz :] jedna z najładniejszych akcji jakie widzialem :D
Oby wiecej takich filmow :) A ten 99 ms... n/c :P "Exura" xDDD |
Omg GRATZ for u xd masakra nagral film z lootem co mial w bp i na sobie ten 99 ms xDDDD
|
Piękne pk ... A ten loot z Galleya ownujący poprostu :D Gratz Shine's !!! :evul:
|
gratz
swietny filmik naprawde jestem pod wrazeniem :> jednak czasem brak capa jest dokuczliwy :< |
Omg zawsze wiedziałem że Shortys jest the best:) a ten jego fart to juz n/c
masakra.. takie eq z pkowania to jest sen ;P Nagrywaj filmiki dalej bo każdy z nich jest ciekawy:) PzDr |
Shorty jesteś mistrzem, takiego filmu dawno nie widziałem! :D Super akcja, super loot :D!
|
Muahaha ,
Ty to masz farta jednak ;] Zrób kiedyś screena i pokaż całego loota (kase) jakiegos zdobyłeś z Pekej ;) |
Respekt ;) Film roku, było tam wszystko powalil mnie na ziemie widok mmsa z aol w bp po otwarciu ciała ....uhahahahahhahaha
|
Ale super pekujecie wymiatacie pk macie w paluszku no i macie farcik do lota
:cup: dla was |
Odp.
Shortys Ja oglądałem twojich filmów bardzo dużo co następny ten lepszy. Ale wydaje mi się, że jak ty byś grał na świecie Inferna to byś tam miał bardzo dobry lvl. Gratz za zabicie tego goscia co padł z niego super Loot. Powiedział bym Loota ale chce, żeby ludzie to oglądalli.
Pozdro. Vall. |
: O Wszystkie wasze filmy są zaje.biste ale ten masakra !!!1
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:28. |