![]() |
Dragon hunt wmv
Mój pierwszy i nieostatni wmv, ten jest z dragonow. Możecie również w tym temacie skłądać zamuwienia lub na pw. co ciekawsze wasze pomysły będę robił na wmv.
Oceniajcie! http://rapidshare.de/files/36841788/..._Dragonach***** Ps: thx for Kagonesti |
Jak dla mnie to porażka...
Ale uśmiałem się z tego druta co napierniczał z volca w dragi:D:D:D a jego energy streyki to poprostu :cup: @edit strona techniczna filmu Cytuj:
- słabe efekty, prawie nie ma - muza shit - akcja bardzo słaba - temat też nie ciekawy, bo co ciekawego w dragon huncie - można się pożądnie uśmiać (druid poprostu powah) Ale myśle, że następne będą lepsze :) |
Druida mieliśmy katastrofalnego :P, oceniajcie też filmik od strony technicznej :)
|
Co do techniki to dam 6/10 bo podczas filmu widziałem jakieś kręgi dziwne :P Po za tym ten drut to miał streeta max hehe :D:D:D:D z tymi visami hehe :D:D:D omg wylew max :P Podaj nazwe tego utowru co dl laliście i ta muza w tle podaj nazwe :P o ile sie nie myle to ta muza ze strong-menów :P?:D Ale podaj.Filmik moze być fajny :P
|
Muzyka jest w napisach końcowych, te kręgi to efekt programu który robił zrzuty pracuje nad tym :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:19. |