![]() |
Abberatio Vs Vision
Wasp battle ;] http://rapidshare.de/files/36870993/hghgh.rec.html comment. :) http://rapidshare.de/files/36729165/dragiveno.rec.html comment |
Fajny filmik ;p nareszcie cos sie dzieje na tej furorze.. bo byla dluga przerwa z tymi wojnami xP
|
teraz Aberratio byloby w stanie rozwalic Dusskines ; p
|
Nierozwalili by duskow. Wiekszosc tych charow to new ownerzy ktorzy graja jak nooby tylko pare os dobrze tam gra
|
pewne jest to, że Aberratio to druga najlepsza gildia na servie
ps. dziękuję dla nekromanty że odkasował temat edit : prosze :P |
Nooo, brawo. Wygraliście walkę 20 na 4, chociaż z pewnymi problemami (cała gildia się bała zejść na dół :D) i zabiliście swojego 100 levela w sytuacji, gdzie 20 gości biło jednego palika. GZ
|
filmik nie warty sciągania, nic nie pokazali, a wrecz sie osmieszyli jak w 15 osob grzali jednego chlopa i zabili przy tym swojego,a ci z vision mogli uciekać ale woleli paść... zdarza sie
a w ogole to co to znaczy zaczenie? |
wlasnie mnie dziwiło dlaczego Katrila nie uciekał tylko dał się zabić - bez problemu uciekł by im w końcu ma 160 + lvl. Natomiast czy Aberratio pokonało by Duskiness. Wg mnie nie. Przykładowo, Pasterz the Axemaster został zabity przez Czipsu i nawet nikt nie kiwnal palcem z Aberratio :].
|
bo ab~ boi sie duskow
|
Cytuj:
|
Zobaczycie przyjda jeszcze lepsze dni dla Vision a ta wojna jest jeszcze nie roztrzygnieta, chociaz Aberratio ma 40+ czlonkow a Vision bodajze tylko 15 to w fragah jest 5:4
Go go Vision... Signed Gareen |
jest 5;3 dla ab~ bo to ze sivin padl od swojego sie nie liczy
|
Nie wyciagajcie pochopnych wnioskow poniewaz to dopiero pierwsze dni wojny , zycze powodzenia obu stronom ale mysle , ze Aberratio bedzie owned jak starzy ownerzy charow zaczna odzyskiwac acc <lol2>
|
@up
Oj Ty hackerze xD @topic Bardzo ciekawa wojna, życze powodzenia dla obu gildii. A tak w ogóle jakiś tam Pan w Aberratio sie coś udzielał na temat Ue, że knight na 80 lvl by nie przeżył, tak pytanie mam od czego są ssa i might ringi ? |
No to tak ..
Nie bede pisał tego ponieważ nie jestem za żadna ze stron ;) Ale Ab~ przy pierwszym Filmie Hg~ wykazalisce Cie brak zgrania ;) Choćby to Ue po którym padł Sivin >( .. zamiast Wampir i Cat napisać to na GC ze bedzie szło Ue zeby kazdy sie przygotował .. Ale w sumie całą akcjie oceniam na -4 =) Acha i co do tej akcji to powinnisce cos napisać na Forum.tibia.com o tym że Imargam uhał Katrile która mogła już paść na samym poczatku ale Imargam to nierozumne dziecko zawsze sie musze wpierdolić w nie swoje sprawy za przeproszeniem .. i oczywiśćie jego brat czy tma kolega Zwidek (koledzy z Podstawówki chyba) .. bez obrazy.. Co do drugiego Filmu Dragi Veno~ to moim zdaniem przedstawiał on "Czterach knightów którzy nie mogli poradzić sobie z 105 Rp i 108 Rp ;) Akcjie oceniam na 2+ =) Hali Sunblade .. I Rzecz jasna pozdro dla kumatych .. To by było tyle z mojej skromnej osoby ;) |
dawno nie widzialem tylu noobow z takimi lvlami na raz. potem ludzie sie pytaja skad sie bieze stereotyp polaka-nooba.
|
Cytuj:
Tyle mam do powiedzenia i nie bede sie wiecej wypowiadal na ten temat cu :) |
pisze rzadko, ale tutaj trzeba, n00bish war...to raczej nei wojna 40 lvli gdzie uciekniesz se na waspy i zanim doczlapia przez hellgate minie kupa czasu, no mozna postawic n00by przy mlynach na hg to wtedy nie przejda, ale bylo ich tylu ze napewno ktorys unjusta by mogl dostac...juz lepiej bylo na molts uciekac, jak Yuriko 131 royal z premii(jest film, se znajdzcie, chocaz z drugiej strony ten typ wpadl na demone po 129 EK i 124 MS, i zdjal mastera prawie, wiec to chyba troche inna liga niz n00bland furora) druga sprawa...to nie znam zbt wielu 100+ ktorzy gubia sie na hellgate:P no a to ue....to juz kwintesencja, wystarczylo przy nim stac, ale 13-latek(sry to tylko przyklad) dostal 1 z polskiego z dyktanda i musial miec fraga:p dzieci maja za duzo czasu, za duzo lvle jak na umiejetnosci...my 2 cents: Takie akcje przechodza tylko na furorze, gdzie indziej bylby smiech na sali...
|
Ja wam powiem że porażka z tym ue poszła żeby zabić swojego -.-.Oczywiście zginoł ten co nie trzeba :D A ten teekst co miał znaczyć?
15:40 Cerindur [8]: IMARGAM 15:40 Cerindur [8]: UHNAL GO 15:40 Magrami [151]: wiem 15:40 Magrami [151]: ma 15:40 Magrami [151]: przjebane Na górze 20 z AB było i nie wiem czemu połowa nie zeszła pomgadać a druga połowa by blokowała most w razie czego...:D:D ogólnie porażka no ale .... :D |
Cytuj:
A co do Katrili to dobra akcja wypisac wszystkich z GH i zabic n00bkow oby wiecej takich akcji :) Hail Vision |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04. |