![]() |
Sorc .. Jaki armor
Chciałbym zacząć tak:
Wiem, że jest wiele tematów co lepsze dla sorca b robe czy c arm, ale przeszukalem je wszystkie i nie ma tam uwzględnienia 19 lvl na którym sorc dostaje WAnd Of Plague i 26 lvl kiedy walczymy Wand Of Cosmic Energy kiedy to trzeba stac bardzo blisko / bezpośrednio przy celu ataku. Ja właśnie gram sorcem (21 lvl ), ale nie jest to moja 1 postać i nie wiem czy lepiej kupic b robe czy c armor. Przy odpowiedziach proszę o uwzględnienie tego, że na tym lvlu musze obrywać hity od potwora na ktorym expie. Ja expie na Cycach jak wielu z was zapewne, jest też opcja siedzenie na rotwormach do 33 lvla lecz nie korzysta z niej zbyt wielu tibijczyków. Prosze o pomoc ! ,ponieważ chcialby kupic ktoryś z tych armorow, Aha i jescze jedno: na moim świecie( Harmonia) róznica w cenie nie jest zbyt wielka... @M4r3X No ok tylko ... zobacz, że nawet c arm jest lżejszy od plate ( imho plate set to bull shit, bo p arm waży 120 OZ ) a wiec zoastaje mi miejsce na 200 gp wiecej a z b robe na okolo 1k co na moim lvlu robi WIELKA różnice @@@ Chciałbym w tym temacie zamieścić jeszcze jeden topic ... szkoda robić śmietnika :P A mianowicie czy lepiej mi na 25- 30 lvl ( przyszłosć :P) będzie kupic BOH czy B fobe + k legi + crown helmet ( na moim świecie to taki sam wydatek ) ?? |
blue robe ofc...cap zawsze sie przyda a te kilka hp zadawane róznicy niewiele zmieni
|
LoL masz nizej prawie ze taki sam temat. Pozatym byl juz 1 obszerny temat co lepsze.
Imo blue robe |
BR bierz jest ladniejsze i lżejsze ... wiesz ile ci da ten c arm obrony ? moze o 2-3 hp wiecej od BR a róznica pomiedzy oz tym a tym jest duza takze BR nie widze sensu zakladania takich tematow .. co chwila dotycza tego .. zreszta to jest forum ii sie pisze takie glupoty ale coz bylo jest i beda takie tematy .. .;]
|
Nie zalamuj mnie - ja cyce bralem na klate z b robe i nie widzialem promblemu.
IMHO br lepsze - 70capa to calkiem sporo. |
Btw, po co z WoCE expić? IMO lepiej z W Hammerem na larvach.
|
@up
jak nie z rózgi, to tylko monki i skaraby... @topic ja bym b-robe wziął. co prawda na tym levelu tak mocno capa nie potzrebujesz bo nie nosisz tyle manasów, gfb, sd itp. , ale zawsze trochę to jest wiecej :) |
Skłaniam się ku BR. Dużo lżejsze a róznica dmgu, jaki otrzymujesz, nie jest porażająca.
|
Jak ne wiesz w czym lazic to laz wtym co ja chodze xD http://img224.imageshack.us/img224/3871/eqev7.png na capa nie patrz ze malo bo akurat mam pelno smieci w bp
|
Dzięki ;)
dzieki wam wszystkim, już wiem że kupie B robe bo jak to mowicie "kilka dmg róznicy nie zrobi" a cap sie przydaje bo jak expie na rotach na fibuli (pol na pol z Mt Sternum ) to cap sie przydaje bo roty kasodajne a gp ciezki. To tyle co do Arma :P ODP FOR MY 2 TOPIC PlZ ;]
|
Ja osobiscie polecam ganianie sorcowi/drutowi w p-secie do osiagniecia lv na bk questa lub necro questa. W sumie i tak nie bedziecie nosic do 50-60lv nie wiadomo czego, bo z run zadnej sensownej sumy nie wycisniecie. Lootbagi i tak robic bedziecie, a ten cap ktory wam zostanie spokojnie starczy na 2bp~ golda, bp manasow.
|
Geez, czy naprawdę koniecznością jest dowiadywanie się takich rzeczy na forum, i to w dodatku przez założenie nowego tematu podobnego do setki innych? Trochę własnego myślenia...
Kolejny temat pewnie będzie w stylu "co lepzse crow armor czy blue robe na lv 24,5 ??!?!?!" (błędy etc. celowe) Cytuj:
Od sebie, polecam drugi wariant ze względu na wygląd :) (same BoHy bez setu wyglądają do kitu) Cytuj:
"Wstyd i hańba". |
@ Cadonis
A gdzie mam sie dowiedziec jak nie na forum ?? po cos ono jest, nie ? pozatym nie bede tworzyl next tematow o tym samym , juz dalem post w ktorym mowie ze kupie b robe. I na dodatek stwierdzeniem bez róznicy mi ogromnie pomogle big thx ( ironia) .... |
Cytuj:
|
sry bad psot ;/
|
@ŻaQ
Wiem co to jest przycisk szukaj a ty sie zapisz na kurs czytania ze zrozumieniem ... Moj 1 post : Wiem że jest wiele tematów co lepsze dla sorca b robe czy c arm, ale przeszukalem je wszystkie i nie ma tam uwzględnienia 19 lvl na którym sorc dostaje WAnd Of Plague i 26 lvl kiedy walczymy Wand Of Cosmic Energy kiedy to trzeba stac bardzo blisko / bezpośrednio przy celu ataku. |
Taaak: Ja palkeim mając to pare cap więcej biegałem z c armorem i było fajnie
Niebęde pisął co polecam tobie bo i tak sam wybierzesz Odp 2 Zdecydowanie bohy (dziwi mnie że jeszcze ich niemasz :P) Taa a teraz moja ulubiona część postu : PO CO TEN TEMAT??? I niepisz że niema odpowiedzi bo na 99% nie przeczytałeś z tego co naliczyłem we wszystkich tego typu tematach(co dla sorca blablabla) jest tego ze 100 stron TAK 100 nie 10 100!!! I napewno jest tam odpowiedź Moge się mylić ale jestem prawie pewny że przyczytałeśtylko pare pierwszych postów. Jeżeli masz racje przepraszam cię bardzo ale naprawde wkórza mnie 100 temat o sorcu ... NarQa |
Cytuj:
Co do bohow nie lepiej uzbierać na jedno i drugie? Bohy nie są ci potrzebne przed 40 lvlem no chyba ze dla popisowy bo one raczej nie dają nadludzkiej prędkości |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |