![]() |
153 rp down :)
witam filmik niemoj zamieszczam go bo jeszce nikt go niedal
153 rp Chealino zostaje zabity przez polakow sadze ze wojna zagosci ponownie na iridie najwieksze iridijskie lvle zaczynaja padac :) >link> http://rapidshare.de/files/36861098/mewtu.rec.html <link< PS. pomylilem lvle bo to kash ma 153 :P |
Troche sie meczyli zeby go poprzesuwac ale ladna akacja :D
|
151-150 rp *
|
@2up
Przeżywasz że długo go przesuwali ; P ważna jest akcja. Warto czekać na taki frag : ) |
zobaczymy co na to arc powie :) ale chyba sie nierusza, chealino dedł ,huxy tez juz mial tp do tempe :)
|
20:30 Kashrius da'Roc [153]: daj uha
20:30 Kashrius da'Roc [153]: :D 20:30 Kashrius da'Roc [153]: bo zapomnialem OWN3D. |
Daj to ktos na tibia.cam
|
Ladny trapik ald dlugo sie bronil :) w to miejsce co strzelal magica walla powinien stanac jeden z teamu ;] i przesunac sie. POzatym polecam taki program jak Team Speak ;) TIBIA+TS+MICROFON i jestescie nie do pokonania :)
|
ventrilo tez chociaz w team speak glosy s± jakby wyrazniejsze
|
mysle ze byli na vent ; gratz fraga
|
Ktos prosił o filmik na tibicams.network~
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/12864 @Sebcio Uzywamy Ventrilo,myslales ze te Combo moglo sie tak zgrac bez Ventrilo\TS'a ? rotl ;p Czekalismy na ta akcje z 3 dni ;) az wreszcie glupi Chealino dal sie nabrac xD Myslal ze jest niesmiertelny i najlepszy ,ale sie przeliczyl :< |
Popieprzony lekko ten film. Mieliscie ich do odstrzalu 3, Chealinio, Dous i Huxy. Zamiast wziasc i ich powybijac to nie wiem na co wy czekaliscie. Ale ogolnie Gz. od poczatku gdy gralem na iridi i pamietam Chea jako 20 lvl nie lubilem go, dlatego ciesze sie, ze wreszcie padl.
|
@up
powiem zwiezle i krotko : Ale Debil hueheue |
@Up
Dymaj sie :D |
Cytuj:
na upartego to sorka by wtarabanili co by sd po +300 jechal =] Pozdro iridia ^^ ps; jeszcze o mnie uslyszycie xD |
Cytuj:
SWE GO TO MAPLE STORY XD |
Szkoda mi Was ;/ Mogli¶cie spokojnie grać itd. ale musicie walczyć chociaż i tak nie wygracie :P
|
frag genialny i to na najwiekszym bossie, ale dziwi mnie ze wszyscy ciesza sie z ubicia huxy i chealino skoro Arc zabilo juz chociaz raz prawie kazdego leprzego Polaka...ale trzeba walczyc bo nikt nie bedzie placic 1kk na aole dla huxy
|
Cytuj:
zaplacisz za mnie paymenta ?:< |
Hah Gratuluje taki pewien siebie byl :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43. |