![]() |
przesuwanie ludzi ??
przesuwanie przesuwanie
|
Tak, istnieje takie coś. Żeby przesunąć kogoś należy go "przeciągnąć" myszką na pole obok.
|
robilem tak ale koles ani drgnie :/ moze cos w opcjach trzeba ustawic ??
|
@up
zaloze sie ze stal na kupie smieci i smieci przesuwales.. |
O rany.!
Chcerz przesuwac ludzi? Sprawdz czy koles nie stoi na smieciach itp. Lewy klik(trzymaj!) na niego i naceluj na 1 kratke... (pusc lewy przycisk) P.S :/ Naprawde powstaja coraz glupsze tematy.. @edit To sie staraj, ale powiedz mi jeszcze gdzie ty chciales go przesunac? (po 2 kratek na nim 1 kratke kolo niego) |
no na niczym niestal i niemoge go przesunac :D to raczej ON mnie ciagle przesuwa, a robie tak jak muwicie
edit: no zaraz obok ale on ani drgnie ;/ |
Niemozna wpychac ludzi na roznego rodzaju fieldy...
|
Cytuj:
spójrz w lustro, spojrzałeś ? no i kto tu jest głupi ? aby kogoś przesunąć trzeba przeciągnac go na jakąś kratke wokół niego DWA razy :) i nie mozna przesuwac ludzi na rozne fieldy inne postacie oraz ściany, przeszkody :) |
Ari~: CO? JAKIE DWA razy? No to ja mam jakieś udogodnienie w Tibii bo mi sie udaje po jednym przesunięciu...
|
Cytuj:
Po 1 primo: Nie przeciaga sie 2 razy po 2 primo: Zeby dobrze przesunac chara trzeba pierw a) Kliknac lewym przyciskiem na kolesia obok ciebie i go trzymac b) Puscic wokol tej postaci na dowolnej kratce/miejscu (oczywiscie tak szybko sie to nie robi) Oczywiscie to nie podziala jak bedzie koles stal na smieciach i kiedy go przesuniesz niewiadomogdzie, i kiedy ci ucieknie. PS Spojrz sie w kibel i co widzisz? |
Cytuj:
"po pierwsze po pierwsze (...) "po drugie po pierwsze(...) xD Pozatym dobrze... |
Właśnie! Powinno być primo a następnie secundo. Ehh.. my to się potrafimy do wszystkiego przyczepić:p
|
Cytuj:
ogladales kiedys kiepskich? jak sie wyslawia ferdek? dlaczego sie to przyjelo? jak znajdziesz odpowiedzi na te pytania to zedytuj ^_^ |
Cytuj:
widze kibel :) a co do przesuwania są dwa sposoby jeden na jedno przeciagnecie i czekanie a drugi na dwa szybkie :) |
Cytuj:
w sumie to teza na 3,4 takie przeciagniecia tez jest prawdziwa ^_^ |
Cytuj:
chyba hipoteza :), jak odbanują mi konto to to sprawdze ;), ale sam zawsze przesuwalem dwa razy :), jak by co to zedytuje post |
A moze bez TCC jest jakos inaczej ? Jesli koles zadaje takie pytania znaczy jest newbie i moze nie dlubal w opcjach ?
|
Moze jest newbie i nie ma pojecia xDDD
Kumplom na informatyce jak tibie pokazalem to stali w 10 i przesuwali sie, zaczelem sie brechtac i podeszlem do kompa jednego z nich a ten myszka najeżdża na innego kumpla klika i wywalic do wody chcial HAuhUHAUHUAHUHAUhauHAUha ROX |
omg ;D dla tego tematu wystarczylaby jedna odpowiedz choc wg mnie sam temat sensu takowego nie ma, mogl sie kolo spytac kolegi na pm a nie spamowac dzial takimi tematanmi.. niedlugo ludzie beda pisac z prosba o wytlumaczenie "ktora reka lepiej haslo wpisywac zeby ciebie nie hakneli"
close this thread please :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:12. |