![]() |
Lucky loot w rotwormie :P (7.3)
Zrobilem sobie film jak zabijam rotworma a loot to "Zobaczycie :P"
Link: www.ketibro.anax.pl/lucky.rec (Wersja 7.3) Comment plx... |
Fajnie.. tylko jak to zrobiłeś? :D Ja myślę, że gdy ty zabiłeś tego rotworma to twój kolega który był gdzieś w mgle podrzucił drugie ciało na to ciało twojego rota :D
|
Jak?
Zrobiłem to tak:
1. Nagrałem film normalnie jak sie zabija rota 2. Gdy zabiłem rota kliknałem prcysisk "Zakoncz nagrywanie" 3. Kumpel przyszedl normalnie i wsadził loot. 4. Gdy wsadził to juz poszedł a ja kliknałem "Nagrywaj" 5. I otwieram rota :D Łatwe :P Re: Gremdek: Wiesz... Jak ci sie niepodoba to lepiej sie nieodzywaj. Jeśli już się uparłeś, że chcesz to powiedzieć to już lepiej rozbuduj to bardziej a nie jedno zdanie... Naruszyłeś Regulamin Forum: Punkt 4: Nie wolno obrażać ani poniżać innych osób. Dotyczy to zarówno użytkowników forum, osób znanych ze świata codziennego, jak i postaci w grze. |
Bardzo fajny pomysł ;) Gratulacje!
|
Heheh...
Gorzej jakby wam ten rot zgnił... wtedy by się narobiło! :D |
Reputacja
Kto mi tu odebrał Reputacje ?
Miałem wczoraj 0 Dziś -1. Co ja źle tu napisałem? Aha i dzięki za usunięcie posta tego kto mnie obrażał :P |
Super!!!!!
Taki loot z rota ;) Super filmik
PS. Jak ty to zrobiles Pozdro zrob wiecej takich filmow :) |
Jaaaaa, ale ci zazdroszcze, ten RH i k-legsy to wypadają chyba strasznie, bardzo i bardz bardzo niebywale rzadko z rotów ?? <ROTFL> a tak na serio to dzienks za informacje, że da sie robić takie fotoprzeróbki :D
|
heheh dobre ale łatwo zauważyć przeróbke ^^
Jak sie tylko wlanczy filmik otworzcie okno trade i kiedy on dogrywa droga czesc automatycznie przeskakuje na default xD prosty blad tez taki kiedys zrobilem. Cya |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |