![]() |
Strategia on-line
Siemano wszystkim!
Mam pytanie dotyczace gierek strategicznych. Czy jest jakaś gra taka jak np. Setllers gdzie ma się własny kraj, gdzieś w czasach średniowiecza, prowadzi się wojny, buduje różne bajery itp. Oczywiście to musi byc gra on-line, coś w stylu ogame też może być :) |
Ogame ;) Sam popykuje teraz w to :P 38 uni xd
|
Travian? Załamujesz mnie ;p a pare tematów w dół jak byk napisane, jesteś w tym dziale to weź przeczytaj troche co jest napisane... Szukałeś i nie znalazłeś? No to pozdro i szczęścia w przyszłym życiu... No noł komments =.=
|
Cytuj:
@temat http://rd.gry.ztpnet.pl/ |
up:
RD to troche zaawansowane :P ... i nie wiem czy bedzie mu sie latwo polapac.. Topic: www.bezkrolewie.pl |
www.redoran.pl dosyc fajna gierka wcielasz sie w kilka ras (nie bede podawac zobacz sam) mozesz byc zlodziejem i krasc innym graczom kase, mozesz walczyc ze szczurami i tego typu rzeczy. :)
_________________ [CHAR]Sathinio Salenor[/CHAR] |
up....
Cytuj:
|
double post.
|
Cytuj:
|
|
@up
Tym bardziej, że ruszył s2 (plemiona) @bezkrólewie Ehh... strasznie nudna gra, dochodzisz do top50/10 i zaczyna się mocno nudzić. Jedynie co stawiasz to - wojsko + nowe wioski, które rozbudujesz o wiele szybciej niż swoją "początkową" stanowczo odradzam, chodź zabawa fajna przez kilka pierwszych dni/tygodni. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:02. |