Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Protektor (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98800)

GonRamer 16-10-2006 23:04

Protektor

Siemka. Jak widzicie nazwa mowi sama za siebie:) Raczej wiecie kto to jest protektor.=====> Protektor = Ochroniarz. Kiedys miałem protektora za to, że go uhnąłem:P 112 lvl. Uchniety, pogonil 2 z bodajze 70lvlami. Majac szczęście-był to polak. Pomagal mi w różnych sytuacjach, dawal czasem eq, pomagał przy questach i takie tam. Po pewnym czasie, wraz ze zmianą postaci zostawilem go w spokoju, bo raczej to sięzkie uganianie sie za innymi. A teraz pytanie do was! Co wy myslicie o tibijskich protektorach? Protektor-przydatny, zbedny, niezbedny...(wasze uwagi)

Emok 17-10-2006 07:01

:p

Moja opinia jest w Propozycjach do gazetki ^^
TUTAJ

ripper 17-10-2006 09:14

@up
Ty zawsze wrzucisz link do jakiegoś twojego poradnika/artykułu w poście?
@topic
Protector - jeśli gramy na poważnie, pgujemy itd to jest niezbędny.

Emok 17-10-2006 09:34

@up
Już taka moja p********a natura :D

Btw. To akurat na temat xD

Cristiano Lisek 17-10-2006 14:20

ja mam male pytanie
jaki jest skuteczny sposob na zdobycie protektora?

Rooker666 17-10-2006 14:24

Cytuj:

ja mam male pytanie
Najlepiej mu zapłacić albo zaprzyjażnić się z hlvl to on może cię ochraniać niekoniecznie za kasę.

Lenrock 17-10-2006 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rooker666 (Post 1035358)
Najlepiej mu zapłacić albo zaprzyjażnić się z hlvl to on może cię ochraniać niekoniecznie za kasę.

Zapłacisz a kolo oleje cie w pizdu ;p

zoliax 17-10-2006 14:40

Bezinteresowna przyjaźń, nie ma co...
Przydatne, nie niezbędne. :)

@up
hlvl=/=pro ;p

Piotrek Marycha 17-10-2006 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cristiano Lisek (Post 1035349)
ja mam male pytanie

włazić mu w dupsko tak głeboko żeby nie bylo widać czy to jeszcze Ty, czy to już On ;)

a tak serio to odpusc sobie "kupowanie" prota ;)

Brudzio 17-10-2006 21:57

Cytuj:

@topic
W 100% się z tpba zgadzam :D

grook 17-10-2006 22:20

ehhh.
Mojim zdaniem pro jest przydatny poniewaz patrzac na moj przyklad na isarze jak widomo jest od *** szwedow i pk ;) wiec czasami jak cie trapna a ty tylko stojisz i sie uhasz bo nie maszsz drogi uczieczki to piszesz do swojich kolegow albo do pro zeby ci pomogli ;) i wtedy sa przydatne takie osoby jak pro.

Nie placenie pro to raczej nie wchodzi w mysl poniewaz wiadomo zaplacisz np.50 k i co?? i on cie oleje.

Jak zdbyc pro hmmm ciekawe pytanie ;) ja zdobylem bardzo przypadkiem poprostu pomoglem kiedys jego 2 charowi i on sam powiedzial ze jak bede miec klopaty albo sprawe to niehc do niego pisze nie ma nic przeciwko temu ze jestem POLAKIEM chociaz on nienawidzi pl ;( (mowa o Bapupie. Ci co graja na isarze bede wiedziec kto to ;))

Sorki za bledy ale jest jzu pono i che mi sie spac ;)

Pozdro.

Abipear 17-10-2006 22:57

Protektor nie jest niezbedny a szczegolnie taki ktory nic nie zrobi (czyt. knight) A dobrego prota (hlvl sorca) nie latwo znalezc bo sorce kupuja tylko manasy do expa a tych cena jest niezmienna, sklepowa.

Darkfault 18-10-2006 14:00

Ja tam nigdy nie próbowałem zdobyć protektora, starałem się raczej przyjaciół znajdywać. No i jakoś tak wyszło, że teraz mnie połowa ludzi powyzej 140 levela proci :P (szwedzi ;]). Wg. mnie, jeśli grasz normalnie i nikogo nie zaczepiasz, to protektor jest tylko przydatny (bo zawsze sie znajdzie jakiś powerabuser), no a jeśli masz taki charakter, że każdego zaczepiasz (jak ja ;D), to albo skończ z tibią, bo nie osiągniesz nic ciągle padając, albo znajdź sobie dobrych protków (płać albo przekonaj ich do siebie ;p)

Asthan 18-10-2006 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper (Post 1035182)
@topic

Uważam wręcz przeciwnie jeśli gramy na poważnie to raczej nie bedziemy robić sobie problemów a i znajomości tez powinniśmy mieć jakieś a każdy wie ze lepiej mieć 1 zaufanego kolegę nisz 3 takich co nas po prostu oleją kiedy będą nam potrzebni.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:03.