![]() |
najpierw drut - runamaker a potem knight ?
czy to dobre rozwiazanie ?
|
Ehehhe, nie oplaca sie robic druida, bo to strata czasu na robienie runek, np taki BP uh robi sie jakies 3h, a bedziesz robil 4 BP dziennie ? W ogole strata czasu bo uhy raczej sie sprzedaje. Co do knighta to lepiej zaczac grac knightem, bo bedziesz musial najpierw wbic ten 4 magic level i dopiero uzywac UH. I musisz go wyskillowac. Co ja tu bede mowil, jezeli autor ma wiecej pytan niech sie wypowie :P
|
poczekam az wiencej osub cos powie :) narazie jestm w kropce :D (6lvl na rooku wienc troche malo czasu do podjecia decyzji zostalo xD)
EDIT albo czy moze drut lepiej napoczatek zarobic kase dla knighta, czy knight sam se zarobi na eq ? xD |
W czasie gdy druidem zrobisz 1 bp uh knightem zarobisz na 5. Tyle komentarza.
|
Sorc bez PACCa jest nikim, ale jest lepszy od knighta z PACCem.
Druid robi UHy strasznie wolno, nie ma sensu robić sobie runemakera - chyba, że na bocie przez noc, ale to nielegalne. Graj sorcem, nie męcz się z jakimiś knightami... |
a czemu sorc ? mi sie wydaje ze druid bo wiencje zarabia choc niewiem xD
no ale brak PACC jest uciazliwy dla sorca i druida na wyzszym lvl ale ja sie pytalem czy warto robic uhmakera czy odrazu grac knightem ?? |
Nie ma sensu robic runemakera bez pacc. Lepiej odrazu najta
|
ok widze ze wszystcy niezgadzajasie z moim pomyslem :D wienc odrazu ide na knighta xD dzieki :))
|
uh maker sie przydaje, ale jak ma sie pacc i mozna odrabiac soule w lozku. W ciagu 3 godzin knightem zarobie na 10 bp uhow, ale czesto musze posprzatac pokuj, sprawdzic meila czy pogadac z kims na gg, a na 30 min nie bede prosil kumpla o monka do treningu, wiec zrobie sobie 3-5 uhow, zamiast stac knightem i nic nie robic.
|
Ja tam bym na twoim miejscu od razu zaczal grac druidem albo sorcem i nie przerzucal sie na knighta. W obecnej sytuacji nie ma sensu grac knightem bo magom dali rozdzki oraz szybszą mane (szybsza mana najbardziej magicznym pomogla) i duzo szybciej lvl wbija (knight traci kupe czasu na skill a potem i tak ma gorsze obrazenia niz sorc z visa) a pozniej masz frajde w pvp. (sorc w pvp wymiata, a knight nikim i 30 lvla nawet z broni zabic nie moze na skillu 80+, do tego jeszcze te hotkeyowe sd powoduja ze do sorca kazdy ma respekt :])
|
Cytuj:
A dokładnie to 3 godziny i 20 minut... Opłaca się, aledoradzam zrobić tak Wbijasz druidem 15 lv, wychodzisz knightem na maina. Wbijasz druidem 20 lv, jak ci się znudzi trenienie skilli knightem, pszechodzisz druidem deserka, to już 10k, robisz kilka bp ih, trenisz znowu jakiś tydzień knightem, robisz bp uh, i expiszzzzz knightem , a jak nie możesz grać tylko afkować, to robisz runki druidem... |
Jak nie szkoda ci czasu na robienie run a potem odnawianie souli to zrób. Dodatkowa kasa (lub tańsze runy) zawsze się przyda.
|
Wogole nie trac czasu na robienie druida bo jak wbijesz 40lvl knightem to 3k gp zarobisz w 1 godzine na Mint...
|
Sorce są jak dla mnie dla noobkow-boterow ,ktorzy nie maja cierpliwosci dla najta ;]
pozdro... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Wg mnie to nie jest najgorszy pomysł. Mozesz zrobic tego druida w 4 dni i robic uhy na czas skillowania. (zawsze na to eq początkowe <k secik, gs> zarobisz) @Niwe92 Ty weź człowieczku mały sie chowaj ;) Cos mi sie nie chce wierzyc, ze masz tego 78 knighta skoro twierdzisz, iz na 40 lvlu wyciagnie 3k w godzine na mintwallin. Tyle siana w godzine to ja wyciągne 25 knightem na ghoulach.... |
Cytuj:
|
3 dni? No cóż, jeśli pod tym kryją się bite 72 godziny, to widzę jedną przeszkodzę - stamina.
|
Gremlin@
Ja znam sorców którzy nawet na bocie(tak, na bocie!) robią 120k exp/h na hydrach od 110 lvl. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:12. |