![]() |
Fake Graphic Generator -professional
Kod:
Dodałem kilka funkcji, grafik i usunołem błędy... Jak będziecie grzeczni to zrobie final ;P |
ile to zajmuje miejsca na dysku?? bo sie sciaga i sciaga!!X(
EDIT: Thx EDIT 2: Cholernie przeciazony!! 3 minuty temu sie zatrzymalo przy 1,4 MB i nie chce isc dalej!! PS: pisze w jednym poscie zeby nie byl to czat tylko forum!! :lol: |
1.7 mb jako zip które ściągasz...
|
ile to zajmuje bo plik "nieznany" i nie zbyt wiem ile ot mam ściągać
|
PLIK ZAJMUJE 1.7MB tylko serv jest przeciąrzony, bardzo
|
ladna ikonka!!
a zrobisz feg z nowymi outami?? plz @shylios Aha oki EDIT: kiedy tak patrze na ten temat to jestem z siebie dumny: to pierwszy temat w ktorym pisze co drugi post!! Juz sie uploaduje na megaupload!! |
Cytuj:
MAM ZBYT WOLNEGO NETA WIĘC prosze kogoś o host na jakim rapih share i czym i danie mi linka plxxxxx |
|
www.rapidshare.de < tam to mozesz wrzucic, naciskasz przegladaj, wybierasz plik i dajesz upload, a kiedy juz bedzie na serwie kilkasz na "i dont want collector account, just give me the links" i kopiujesz pierwszy z nich opisany "my download link 1"
|
Kurde! Dobrze ci wyszlo ale odpowiedz mi na pytanie :
DLACZEGO MI NIE DZIALA MAGIC BUTTON "ZAPISZ"?! |
@up
działa, naciskasz i w folderze się pojawia plik o nazwie "Grafika" :P @Shylios Nooo o wiele lepsze, ale nadal nie to! Nie ma nawet outów PACCa. A outfity 7.8 były w temacie "Pomoc dla nowych fake'owców" na pięciu ostatnich stronach. WSZYSTKIE OUTFITY+WSZYSTKIE ADDONY. Pzdr ;] |
Zarombisty program!!!
|
fajne jak coś:
-ikona; -nie trzeba szukać w spritach; -możliwości: a) każdego buta dałem inny kolor i dobrze wyszło; b) nie mam pacc a oufity się przydają; ale... - stare oufity i musze szukać w spritach nowych ale i tak dobre |
Kurde co jest! :/
Jesli zapisze to mi sie zapisuje tylko 1 postac wiecej nie, robilem z 5 postaci a mam tylko 2 w Grafikach. Wft!? |
Cytuj:
PS: jak juz pisalem mam zlamana reke i nie pisze polskich znakow. |
A mi nie działa... Sciagnołem po kilka razy i rozpakowałem ale nie chce się włączyć.
|
nie maiałem błędów przy ściąganiu ale kolorów nie mogę ustawić są nienaturalne przyciski alpha+ i alpha- nie działają
@edit sorka te przyciski działają ale opsja zapisz nie działa @edit2 szkoda że stare outfity mogłeś zrobić z nowymi |
@up
Nie, opcja działa. Jak zapiszesz to wejdz tam gdzie masz ten program i wybiez folder o nazwie grafika lub graphic(czy jakos tak) :) @topic Dlaczego mi sie robi tak ze jak zrobie 1 outfit to jesli 2 zrobie kasuje mi sie ten pierwszy? |
Cytuj:
Jeżeli tworzysz więcej outfitów to trzeba zmieniać nazwy plików grafika.jpg bo ci będzie tylko w tym jednym zapisywać Alha +/- Trzeba potrzymać z 5 sekund poniewarz bardzo delikatnie działają (dla precysji) PS: Dajcie link to tego tematu gdzie znajde OTUFITY 7.8 Jeczcze cos? |
@up
Jest w tym dziale gdzieś na 2 albo 3 stronie. Poszukaj. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32. |