![]() |
Przygody Hirou'a
Witam! Zrobiłem Dwa fake'i paskowe żeby się w tym sprawdzić a więc:
# Pasek 1 http://img152.imageshack.us/img152/8346/pasek1di4.png # pasek 2 http://img171.imageshack.us/img171/942/pasek2sx2.png wiem ze w 1 pasku w 1 obrazku uciełem ten głaz . Koment PLZ xD |
Ten spider mnie wku...rza. Ciągle to samo gada. Poza tym jest bezczelnie zerżnięty z brazylijskiego demona.
A sam pasek... nic szczególnego. Pierwszy mnie rozśmieszył, drugi jest beznadziejny. /me myśli: Ile jeszcze na tym forum będzie tych cholernych fejków paskowych? PS. FIRST! :] |
Deeenneee.
I jak chcesz robić jakieś niemieckie spiderki, to naucz się najpierw tego niemieckiego, bo te błędy rażą w oczy - nawet mnie, który po niemiecku z trudem potrafi wykrztusić 'spielst du Tennis?'... I widzę Szatanem inspirację (vide pająk, informacje pod nickiem - zuo wszech-w nich-obecne...) |
Coz mialbym powiedziec? Znow paski... i to denne ;p przykromi niepodoba m isie.
|
...
Czyli co mam przestać ???:(
|
Cytuj:
|
Ehhhhhhh klolejny monsterek pytający xx? w xx wstaw narodowosc u Nadrila było to orginalne lecz tu ... Dno
|
Denne, no i znowu pasek... kiedy wyjdzie jakaś normalna wojna z orcami??? :P
|
Super!! 9/10 (nic nie jest idealne) Rób wiecej!
|
#Max121 zaczyna walić głową w biurko.
|
Max!!! Zyjesz?!?! Nieumieraj nam tutaj!!
|
/me złośliwie się uśmiecha
@Withord Niedługo. Jak tylko dostanę pozwolenie od Pella na użycie jego fabuły. O ile dostanę. :P |
Cytuj:
|
Luzie ja Was nie kumam -.-
Nie można mówić komuś żeby spier***ał po 2 paskach :/ Ja wiem, moze wy się mniej znacie, ale przypomne Wam, ze paski Nadrilla nie były od razu na swiatowym poiomie. Miszy też, były "tylko niezłe". Przypomnę również, że moje pierwsze 6 pasków było dennych, a teraz? Każdego prawie jak patrzepo komentarzach rozśmieszają. @top Nie wolno ci się ząłamywać. Spróbuj jeszcze kilka, ale wywal spidera, denny. Możę coś z tego będzie. Pozatym 2 pasek erżnięty z jakiegoś dowcipu o Norrisie, które są już denne. 1 pasek nawet mi podpasił, ale też nie ty go wymyśliłeś na 100%. To już w szkole słysałem pare razy. |
...
Zając to napisz co mam poprawic usunąc zrobić żeby to wyciągnąć z dołka...:o
@edit Jak wam się paski nie podobają to napiszcie a nie glupie komenty dajecie np. #max121 zaczyna walić w stól czy tam biurko :P |
@Up:
Co poprawić? Bądź Oryginalny. Najlepiej skasuj teog pajączka - potworki gadające w innym języku juz się wsyzstkim rpzejadły i kombinuj kombinuj - a może dojdziesz dość wysoko :P |
Po jeden
Wywal pająka Po dwa Orginalność rox Po trzy Michoss ładuje pocisk do bazooki |
- czyścimy.
|
Dla chcącego jic trudnego :P
Wywal spidera... Trawa mi się podoba... To nei wiem co wywal tego spidera i wpadnij na coś śmiesznego w fake'ach paskowych nei liczy się grafika, a pomysł na rozśmieszenie. Tylko tyle. Nie rób na siłę, jak wpadniesz na coś ciekawego to zrób pasek. Możesz robić po 1 pasek na miesiąca, byleby był śmieszny. Ot, cała filozofia. |
#Max121 sięga po pistolet i przykłada sobie do głowy.
Nie rób w paskach, bo jak nie to... BANG ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:41. |