![]() |
Lvl skille i GS
Mam takie pytanie: od jakiego lvl i skilli oplaca sie kupic GS`a? Tylko powiem ze kasa tu nie gra roli tylko zeby to mialo jakis sens.
|
Zachowaj eFeSa
Ponad 30-35level, i skille ponad 70/70 ~ 75/75, ofkors zachowas FS/BSa i tarcze na blokowanie :P
|
powiedzcie
czy 9 lewel moze sie lać skile 25/29 z 8 lewel skile 21/24??
|
odpowiedz
Cytuj:
|
GS'a najlepiej kupić jeśli masz już zamiar chodzić na jakieś silniejsze monstery typu Dragi,Vampy, itd. co do levela i skilli to zależy na ile kto sie ceni.Ja z GSem osobiście biegam coś od około 38 lvla. A skille....hmmm....coś koło 70/70 by niezaszkodziło.
|
gs'a mozesz kupic kiedy chcesz i w sumie to czy masz dobre skile czy dobry lvl nie ma w tym przypadku(kupna gs'a) nic do rzeczy... masz kase kupuj szybciej bedziesz zabijal slabe potworki, wiecej obrazen bedziesz dostawal, jak masz nizszy lvl to jak jakis pk albo cos cie zabije to mozesz tego gsa stracic... Twoj wybór jeżeli nie szkoda Ci kasy to mozesz sobie kupic gsa nawet zaraz po wyjsciu na maina (musisz miec tylko odpowiednią ilość capa :) )
|
Lv aby bylo troszke wiecej zycia , hmm 35? , skile powyzej 75 zeby Ci sie roznice w kosmos nie robily :P , ja mam 89/88 i czasem cyce chmurki wala :P
|
Czy chcesz nosić Giand Sworda to juz twój wybór czy chcesz trenowac tylko Sword Fighting a Shielding zostawić w tyle a pózniej go nadrabiać na początek najlepiej nabić dobry SKil Sword i Shielding mniejwiecej taki sam a pozniej bawic sie w bron dwureczna takie jest moje zdanie.
Jesli sie z nim ktos zgadza rep+ plx? :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:33. |