![]() |
Już ubrani?
Głosowanie pokazało że nowe stroje były jednym z najlepszych elementów letniego update. Tibia stała się dużo bardziej kolorowa z 15 różnymi outfitami do wyboru, oraz dodatkami które gracze PACC mogą zdobyć w questach.
http://static.tibia.com/IMAGES/news/outfits_female.jpg http://static.tibia.com/IMAGES/news/outfits_male.jpg Pytanie brzmi - który z nich jest najlepszy? Czy twoim wyborem jest strój pirata, czy wolisz być bliżej natury i sięgniesz po futrzastą kapę druida, a może grasz postacią płci pięknej i wprost uwielbiasz czarującą suknię damy? Jeżeli posiadasz postać na conajmniej 10 poziomie, weź udział w aktualnym głosowaniu i wyraź swoją opinię! |
:d
Ja osobiscie posiadam Wizard addon i mi sie bardzo podoba;]:evul:
|
wszystkie są fajne ale...
Outfit Wizzarda dla panów najlepiej wygląda moim zdaniem i na niego zagłosowałem :p
|
pirate & warrior roxxor!
|
Ja bym wolal wizard addon lub summoner male :) wedlug mnie sa najlepsze :) :) :) :)
|
Dla mnie od dawna najlepszy jest zwykły Mage outfit(bez żadnych addon'ów).
|
A ja...
Mi się w sumie sporo podoba, ale tak czy siak zagłosowałem na ubranie maga w sumie nim nawet nie jestem ale za to jestem druidem to terz taki mag :p
|
Wszystkie są świetne of korz;)
|
Ja zaglosowalem na warrior outfit, ten sov na plecach... 8o
Ale te addony powinny byc troche tansze, albo chociarz zwiekszyli by szanse na wylotowanie addonowych zeczy z potworow, a nie 100 guardow 1 iron ore X( |
A pamiętacie jak wszyscy przeklinali na te nowe outfity? Mówili, że takie skopane i zrąbane. A teraz wszyscy "O super outfity, zarąbiste" :D. Ale ja dalej twierdzę, że outfity dla FACCa wyglądają gorzej teraz niż przed updatem. Taczka.
|
Cytuj:
Moim zdaniem najlepszy jest Nobbleman Female. |
...
Cytuj:
|
WOW!!! ale czadzior outy! sweet :)
|
Najlepszy jest BARBARIAN OUTFIT KTORY BEDE MIAL NAJPEWNIEJ JAKO PIERWSZY ADDON!! ON JEst najladniesjzy :) :) :) :) :]
|
Jak dla mnie najlepszy jest outfit magika, dla mezczyzn.
Zawsze bardziej podobaly mi sie outfity dla kobiet, jednak addony, choc nie bardzo, to jednak lepiej wygladaja u mezczyzn. ;) Ciekawe jaki bedzie wynik glosowania na tibia.com |
Dla mnie osobiście, tamte starsze outfity były lepsze, mogą się teraz wydawać bardziej "kanciaste" w porównaniu do tych nowszych, które są szczegółowe, ale wd. mnie "stara tibia - dobra tibia". Jeśli miałbym wybierać najlepsze z tych obecnych, nowych to:
~Male: Wizard, Nobbleman. ~Female: Mage, Wizard. |
Nobleman male of kors.
A female? Hmmm... Barabarian ^^ |
warrior z tymi rogamio na glowie wyglada bosko xD
|
Beggar male wygląda jak śmieciarz.
Assassin jeden i drugi niewiem po co jest, skoro najlepszy sztylet ma ~10 ataku... Citizen male wygląda jak ciota Najlepszy mage 'n' wizard male. No i summoner ofc. Amen. |
Dla mnie najlepszy jest Summoner Male i oriental Male bez turbana(bo tak to jak śmieciarz wyglada), a z female to wymiata warrior outfit!!:cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:16. |