![]() |
Siedziba Orshaabala
Witam!
Otoz przyszedl mi do glowy (ciekawy?) taki oto pomysl: W Tibii powinno powstac miasto, ktore spustoszyl Orshaabal i urzadzil w nim swoja siedzibe. Miasto otoczone murem. W miescie biegaja demony itp. Miasto ofc dla facc :)) |
No tak ale wtedy nie było by spotkań hlvl na edron,zawsze to jakaś odmianaB)
|
Cytuj:
|
Genialny pomysł człowieku.Orshaabal to nie jest zwykły potwór ,tylko boss ,który pojawia się od czasu do czasu by siać zniszczenie.I cały jego urok polega na tym że pojawia się niewiadomo kiedy.
Ps Pozatym jakby mieli takie cos zrobić (w co wątpie)to i tak na 100% byłoby dla PACCa(nie można przecież obniżyć prestiżu Demona :p) |
jakby pomysł podrasować to mogłoby być ok. np orcha by tam nie było, teren dla pacc
|
kiepski pomysł. Bardzo kiepski. Chociaż takie miasto mogłobybyć na PoHu, a raczej pod nim, w końcu kiedyś to miasto na PoHu zostało zniszczone przez demony atakujące Tibię. Tylko te ruiny musiałyby być pod PoHem, bo trochę czasu już upłynęło....
|
Chciałbym takie miasto, oczywiście w środku jakiś quest na coś cennego z bramką levelową 100+ albo nawet wyżejB) Oczywiście jakiś ciekawy final room B)
|
Cytuj:
Z 10 demonow u bramy :D Pozniej gdzies tak na 400 kratek korytarz, (dlugosc) w ktorym tez sie roi od banshee, demony itp. W final room 3 Orshe. Ciekawe??? |
Zwykły 100+ nie dałby rady ;p Tak sobie myślałem jakby to mogło wyglądać i nie mam pojęcia jak :D Ważne, żeby było ciekawe, i wcale nie muszą być tam demony. Może quest na great shielda? co tylko wyobraźnia przyniesie do głowy :D
|
Już lepiej by bylo zmienić resp Boosow na dowolny (z ograniczeniami) np na wilkach na fibuli orsh:P
|
Cytuj:
|
Miasto to zeczywiscie dobry pomysl, ale:
1. Napewno nie dla facc ;p 2. Takie ruiny miasta cale w ogniu w ktorych jest kilka demonow, dsow, jakies ghoule i skielety, a gdzies w jakims pomieszczeniu orsha :D |
Moze byc TAK:
Quest na Magic Long Sword Tzeba sie przeprawic przez 100+ demonow (nie na raz) i innych badziewi xD A przed finall rom, pokoj z fermubrasem, a pozniej w innym room inny pokoj z 5 orchami. Na koniec 10 orchow w finall room ^^ @Eternal by rady nie dal xD |
Cytuj:
@modki Sorry za spam ,ale on takie pierdoły wygaduje że aż strach @down Z tym zdjęciem to mnie rozwaliłeś xD |
zotemut
ten avatar to twoje aktualne zdjęcie prawda??? wiedziałem... takie bzdety stary wymyślasz że nie moge !!! 3 orshe !!! 1 sieje spustoszenie !!! a 3 ??? upadles chyba na leb !!! |
Cytuj:
|
Zotemut mowi tak zeby sie popisac, ze ma takie pomysly.
@Topic To jakis zart?!? |
Cytuj:
za duzo otsow ;/ , ja osobiscie wolal bym aby bylo to na pacc arena bo za duzo nobq facc. |
To zły pomysł. Orsha~ nie może mieć regularnego spawnu.To by zespuło jego urok. Chyba ze by pojawiał się raz na jakiś czas. Ale jego miejsce wystepowania jest dobre, nie wiem po co Cipy miały by zmieniać miejsca jego występowania.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:12. |