![]() |
Moje prace...
Witam,
Postanowiłem umieścić tu swoje prace wykonane w Paincie. Bardzo go lubię, rysuję od 11 lat. Główną tematyką u mnie są samochody. Zazwyczaj sportowe. Miałem wiele prac, aczkolwiek płyta główna mi się rozwaliła... ale to długa historia. Na razie mam 2 obrazki. Zachęcam do konstruktywnej krytyki ;) Pierwszy obrazek to samochód OFP -1. Łączy w sobie wszystkie style lat 50-60-80-90 ale najbardziej pasuje do lat 70'tych. http://images2.fotosik.pl/211/f67ccfbc403ac963.jpg 2gi samochód to bardzo ciekawy sportowy mały samochód, czyli coś dla energicznych kobiet ;) Przedstawiam ATI BANACH OFP - 2 http://images1.fotosik.pl/220/2ce49ec7f7837fb7.png A teraz mała próbka tego co umiem... a raczej wydaje mi się, że umiem. Przerobiłem ten samochód... http://images1.fotosik.pl/220/e5676f407e972a05.png Na ten w ciągu 10 minut :D http://images1.fotosik.pl/220/5dd52e10fae40c02.png Jak się podobały samochody/ ;) |
slabe i to bardzo ;/ . 4-5 minut nad jednym obrazkiem ?
|
1 - nie zapominaj, że to Paint
2 - skoro mówisz, że to jest do kitu, to pewnie umiesz lepiej? Chętnie obejżę kilka Twoich prac, możesz je tutaj zamieścić. |
4 kolory i same kontóry, żadnego cieniowania, ogólnie nic ciekawego, ściągnij sobie jakiś pożądniejszy program typu photoshop albo gimp, w ms paincie cudów nie zdziałasz.
|
Mi nie chodzi o obrazek typu taki jaki masz w podpisie (bardzo ładny, gratulacje :D) Ale o czystą zabawę jaka płynie z tworzenia rysunków. Co do cieniowania, to w Paincie nie idzie, to co się dało zrobiłem, tj. rury, koła itp wycieniowałem. Dziękuję za radę ale chyba przy Paincie pozostanę ;)
|
Cytuj:
A prace sa takie sobie :p Edit: Down: Nie chodzilo mi o ciebie, tylko o innych, ktorzy mogliby ocenic podobnie, bo ty to wiem ze pro i mastah w grafikach xD |
Oki, Proszem Bardzom,
Jakie grafiki chcesz ? (moze bys tak wlaczyc przycisk "Szukaj", zaznaczyl opcje "szukaj tematow uzytkownika", wpisal moj nick... i gotowe ?) edit: Up: Nie nawidze sie przechwalac, w glebi duszy jestem skromny... ale powiem, robie znacznie lepsze grafiki w paintcie -.- ... (Paint'a traktuje jak przedszkole). |
Paint puka w dno od spodu dla dużych grafik. Chłopie, masz 17 lat - weź do ręki gimpa i stwórz coś;)
|
Nie bo najlepsza jest ta fala na pierwszym i ogólny brak cieniowania.
Chociaż pierwszy i tak najlepszy bo reszta kanciasta i zupełny brak cieniowania. |
Cytuj:
A co do prac... to są kiepskie... takie coś robią dziwci na informatyce w podstawówce, a kiedy się końcy podstawówkę, w wieku 13'stu lat... ty masz 17'ście więc domyśl się co myślę o tych pracach... |
Ok, dzięki, postaram się mocno poprawić prace. (ogólnie cieniowanie) Chciałem kiedyś nawet się przerzucić na inny program, poszukam czegoś odpowiedniego, ale najpierw znajdę poradnik do np Photoshopa żeby nie zrobić obciachu ponownie :p
Co do mojego pierwszego komentarza, to przepraszam, po prostu troszkę mnie poniosło :( Uważałem przeto, że jestem na prawdę dobry w Paincie ;) Co do 3ciej pracy, to chodziło nie o sam rysunek tylko o przerobienie pierwowzoru na gotową pracę. ;) |
Myśle że masz talent, ale nie posiadasz odpowiednich narzędzi, aby go ujawnić. Mam nadzieję że kolejne twoje prace będą na wyższym poziomie jeśli chodzi o grafikę.
|
Cytuj:
A tak na serio to kilku grafików z byłego MTA miało 13 lat. |
Dzięki MKM ;) Czasami miło usłyszeć kilka pociesznych słów :D Właśnie zalatwiłem Photoshopa. Niedługo zaczną się pojawiać moje kolejne prace ;)
|
2Up: Hahaha xD
Nie powinno sie oceniac po wieku, szczegolnie, ze jest duzo tepych 16+ letnich mulow. (ofc nie mowie, ze kazdy 16+ to mul, tylko po prostu duzo takich ;) |
Vrael, tępe muły zdarzają się w każdym wieku, no cóż, trzeba przebrnąć przez wiek 12-13 lat, gdy wszyscy mają cie za debila :) Oczywiście ja jestem z tych co to twierdzą, że 13 latek nie musi znowu być taki zły, znam kilku 13 latków i są w porządku, nawet czasami bardziej niż moi rówieśnicy :D
|
Po prostu kazdy mysli, ze jak ma wiecej lat to moze zjezdzac, zapomina, ze sam byl w jego wieku i na pewno wtedy nie uwazal, ze jest zamaly albo zaglupi.
|
Amen, in nomine Patris, Filici, Spiritus ;)
(amen, w imię Ojca, Syna, Ducha) |
@up
Jak chcesz się popisać łaciną, to przynajmniej pisz poprawnie. @ontop Cienizna imho. Prosta, nieskomplikowana robota. Cytuj:
|
Faktycznie, zamiast "r" wpisałem "t" ale to raczej wina szybkiego pisania niż małej znajomości tego co napisałem ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45. |