![]() |
4 Druids Anihilator
Pierwszy taki Team na Hibernie.
http://www.xlo.pl/~dyla.a/Movies/AlexAni.rec Pozdrawiam! PS. Troche chlopakow przytrzymalem! :evul: |
Szkoda ze link nie dziala =)
|
Gratz!
Ładnie i szybko wykonane |
Link może i działa przez "zapisz jako element docelowy..." z dopiskiem rozszeżenia "...rec" ale nie daje się odtworzyć w tibicam:(
|
Otworzcie link w Internet Explorer....tam zawsze dziala.
|
Ladnie i zgrabnie ;) a nie bales sie tak pokazac itemka ? po tym co Ti kiedys zrobil ?
|
No i prosze jak ladnie wam poszlo, a knight to sie miota pol godziny z jednym demonem, hahahahaha
a knight sie miota i nie moze demona zabic do tej pory, haha. Sorry za double post ale jestem pod wrazeniem miotactwa knighta |
Noo, szybko wam poszło gratulacjie wykonania Anni.
|
Bosko wam poszlo :p
|
No i sami widzicie, knightowi by tak latwo nie poszlo.
|
Gz ani !! chyba pierwsi na Hibernie jestescie w 4 Druidów robiliscie ;D
|
Knight przy was wysiada. Druid rox.
|
Hehe PK team
nice nice tylko link nei dziala >.<
|
Gratuluje, ladnie, szybko i po sprawie :)
|
Co wy sie tak tego najta uczepiliscie -.- ....taki madry jestes ? "druid rox" to niech druid zrobi solo annihilatora lub dhq na 110 lvl ^^ zobaczymy czy wteczas bedzie taki rox. "you are dead" ^^
najcik jest do bloczenia a nie szotow ....br plix ? |
Cytuj:
|
Wiesz co sie stanie jak nawet 150 sorek straci mane na annihilatorze ?
z tym DHQ chodzi mi o wejscie i wykonanie solo w takim stylu w jakim zrobil cachero tylko ze na 110 lvl zrob tak .....tak jak powiedzialem knight jest do bloczenia a nie szotow wiec to ze robi 100 razy wolniej to logiczne. Cytuj:
|
gratz <10 znakow>
|
co prawda to prawda knightem ciezko zrobic inihilator ale jak masz słabego neta to tylko knightem grać :|
I wogóle puźniej to knight the best będzie jak jakis hunt [chodzi o dzielenie loota ;)] |
nonono... jestem pod wrazeniem. B) drugi najszybszy anni jaki widzialem (najszybszy to 4 sorcow :evul: 7UE poscili i po demcach :evul: ) gratz wielkie:cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:29. |