![]() |
Kim zostaniesz w przyszłości?
Właśnie, pewnie wielu z was jest w moim wieku i niedługo będzie musiało wybrać kierunek studiów (o ile owe planujecie). Ja np. chciałbym iść na Politechnikę Rzeszowską na pilotaż. A wy?
PS. Temat skierowany do tych, którzy mają max 19 lat. |
UJ, nad kierunkiem jeszcze pomyślę.
|
Wyzsza Szkola Aktorska:)
|
Uniwersytet Warszawski, na pewno informatyka.
|
@Kwadrat
Jak będziesz zbijał kasę za rolę w jakimś filmie, to pamiętaj o kolegach z forum tibia.pl, ok? :p |
Medycyna (proderostyka czy jakos tak czyli dlubanie w mordzie xD)/Weterynaria :P
|
@Rohen, skąd takie zainteresowania? :p
|
Ja bym chciał do Gdańska na dziennikarstwo bądź filozofię. Myślałem też nad AWF'em ale chyba sobie daruję. ;)
|
Kierunek:
Gastronomia Smacznego ;) |
@Kurnafix: a ty widziałeś, aby początkujący aktor zbijał kokosy?! Co jak co, ale "artystyczne" zawody mają haaardoooo :P
Polibuda Wrocławska, coś z infą, programowanie? |
Kim bede w przyszlosci ? hmm.. chyba tylko sam Bog wie. ;]
|
Cytuj:
|
kichakichakicha
|
@Wieszok - to tak na wszelki wypadek jakby te kokosy zaczął zbijać :p Nie powiedziałem przecież, że ma je zbijać będąc początkującym. ;)
@Kwadrat - nie przejmuj się, to tylko żarty, nikt nie chce położyć łapy na twojej forsie (na razie :)) |
Ja w przyszłości chciałbym zostać psycholożką.
|
Samochodem.
|
Ja chyba będę Twoim Starym, ale musze to jeszcze przemyslec, bo przeciez nie moze byc dwoch Twoich Starych ;/
Cytuj:
|
Chciałbym pracować w reklamie jako grafik(robić loga, szyldy itp.), tylko nie mam pojęcia gdzie mam iść po gimnazjum, żeby taki kierunek później studiować. Niby technikum informatyczne, ale jeszcze pomyśle :) Jakby nie wypaliło to protetyk($) ^^
|
Hmmmm, wojska mi się zachciało.
Niewykluczone, że pojde do Wojskowej Akademi Technicznej w Wa-wie. :] Przynajmniej mam taką nadzieję... Ale do osiemnastki mi daleko, więc mam czas na zastanowienie się. :] |
Jak się nie wykształce, to politykiem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:41. |