![]() |
co lepsze bez PACCa ? Druid czy Sorcerer ?
otoz jaka profesja waszym zadniem lepsze bez PACCa, Druid czy Sorcerer :)
prosze uzasadnic swoi wybór :) mam zamiar grac tak do 30 lvl jak bedzie fajnie to moze dluzej :] ktora wiencej zarabia, szybciej expi oraz ktora najmniej traci bez PACCA :) gram na non-pvp Menera :p co do innych to niechce bo skilowanie, cierpliwosc do knighta,moze poznije go wezne, a pall definitywnie nie bo lagi ;/ |
Sorc.Druid traci zbyt dużo bez pacc.
|
Sorc definitywnie. W przeciwieństwie druida on ma jakieś atuty bez pacc.
|
walkowane setki razy.
sorc. |
skoro walkowane to podaj link :) na szukaj to jest ale tam niepisze ze bez PACCa a to duza roznica :P
a i napiszcie jeszcze czemu sorc, co czyni go lepszym od druida poza tym ze druid niema tych czarow leczacych a sorc ma energy wave czy cos takiego :) |
druid pacc to 90% sorca pacc + taniutkie leczenie.
druid facc to 60% sorca facc ( to samo, brak czarow w stylu beam/ wave ) |
a produkcja UH i IH ? oraz lepsze rozdzki ? co wybrac pomozcie ! :)
|
na facc polecam sorca ,dlatego ze ma czary takie jak : exevo flam hur ,mort hur , czy exevo (gran) vis lux + tworzenie sd :D
a druid no niby moze robic te uhy i ihy ,tylko ze sam druid praktycznie ich nie uzywa ,wiec ida na sell :D bp uh = 3k :D bp gfb = =3k :D to samo :P |
ale drut robi Ihy UHy GFB i HMM a sorc GFB i HMM (oraz SD ale to juz zawysoki lvl :P ) wienc te runki to nic niemają do rzeczy ?
a UHy mozna tez zbierac dla pozniejszej postac np dla knighta :D |
sorc i nic wiecej powod? sd :PPP
|
dobra wszyscy sorc bo SD ... a wezcie tak pod uwage sorca bez SD, co lepsze ? (bo obawiam sie ze nie dojde do SDkow :P )
|
SD bardziej sie opłaca kupować w sklepie. czas potrzebny na zrobienie bp sd lepiej przeznaczyć na lootowanie
|
Sorc ponieważ bez pacc ma wave'y oraz energy beam. Druid niestety traci na facc tanie czary leczące,które są jego głownym atutem:] Co do run to druid jest lepszy(UH 400 many 3k bp a hmm 240 many bp ok. 1,5k) no ale jeśli chcesz sobie pograć to nie będziesz cały czas siedział i runy robił
|
Myśłe że sorc lepszy ze względu na magie spontaniczna ( wavy i beam)
|
Każdy dobrze wie, że drut dużo traci bez pacca...
|
ale ja i tak wziolem druta ^^ mimo tego traci najwiencej ze wszystkich profesji :P a powod to UHy i IHy ^^ czasami gdy niechce mi sie lazic i expic albo lagi mam to se pojde na rybki i porobie runek ^^ a klopot pojawia sie dopiero na wyzszym lvl kolo 40 wtedy sorc wyrazniej lepszy ale ja niemam zamiaru tak dlugo grac xD
|
Na nizszych lvl-ach (10-20) Sorc czy Drut nie robi wiekszej roznicy :P Jesli zamierzasz grac dlugo i caly czas na faccu, sorc ofcourse bo ma WoI i moze guardy tluc, ktore sa dla niego zrodlem baniowego expa i kasy :P
|
Tak, sorc ma SD, ale dopiero na 45 levelu. Komu się chce robić taki level bez PACCa?
A druid? Druid 24 or 25 lvl i ma kaski jak Bill Gates! Druid jest lubiany i często go zapraszają na większe hunciki ^^ Łatwiej się nim gra. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02. |