![]() |
Recover Key
Czesc.
Mam pytanie odnośnie Recover Key'a. Mianowicie jesli go użyje to nowe passy prześlą mi sie na email czy wejde na konto tak jakbym normalnie wpisał hasło i login ?? Ile trzeba czekac na finalizacje takiej operacji ?? z góry dziekuje. Pozdro. P.S jesli taki temat juz istnieje to przepraszam, ze zakładam nowy ale bardzo mi na czasie zależy :) |
Prześla ci confiration key(jakoś tak to się pisze :p) na e-mail...
Potem wpisujesz ten key na tibia.com i wysyłają ci nowe passy w ciągu 24 h |
Dzieki Bardzo.
Temat do Zamknięcia :) ~ |
Recover key
Sorki, że się wibijam ale nie chciałem robić tematu.
Czytałem gdzieś tutaj, że do recovera trzeba mieć PACC, a przecież w prawym górnym rogu pisze "Register Account" Niewiem czy to coś innego? To jak to jest? |
Cytuj:
@2Up Nie wprowadzaj go w błąd.. Jak cię schakowali to rób tak: Wchodzisz na tibia.com, klikasz acount lost Piszesz nick postaci, zaznaczasz jakiego gowno i accept, dalej zaznaczasz, ze cię hackneli, dalej, mozesz zaznaczyc opcję, ze nie pamietasz maila i wtedy wpisujesz nowego maila, a poznije rec keya, i na nowego maila przysylaja ci: Acc number(stary) Password(nowy) i masz odrazu zmienione maila na postaci ;D |
Taifun III Dzięki
Aco do samego tematu to tutaj wszystko chyba jest ---> http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=42730 :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:17. |