![]() |
gyzy :D
gratz karwa jak gralem na danusii byles moim idolem XDD
|
Za***......... zdjęcia super Karwa.Ej mam do ciebie wilką prośbę weź powklejaj więcej taki fotek albo Bardzo proszę Nakręć FILMIK plzzzzz.!!!!.<Jak solujesz albo jak niszczysz coś w grupie plzzz>LoL super fotki jeszcze raz.Narkaaa
--------------------------------------- |
tibiCAM
Nice foto, zgodze sie z przedmówcą* i zachęcam do pobawienia się tibiCAM'em :P
*-Ale to oficjalnie brzmi <lol> |
no tibiCam dobra rzecz a wogole nie ma duzo nowych fotkek albo filmow z danubii na tibia.pl
|
Gz karwa tylko master mind shield to nie jest słaby loot:P.Ile uh poszło i twoim sorcom palkom sd?
|
GRatz Screenow gratz 122lv
Jak sam tytul mowi wrazenia sa pozytywne ;D ode mnie + B)
|
dzieki za plusy
|
Ssy bardzo dobrej jakosci i zrobione w bardzo dobrych momentach ;) nie zabraklo loot picu no po prostu idealne :P
I jeszcze ta skromnosc " w koncu loot. SLaby ale zawsze cos" hehehe :P |
0.o nawet lycos wysiadl... chyba dalem za duzo ss : ) Mam nadzieje ze to sie niedlugo naprawi :)
Edit: znowu dziala. |
Dziala
Poucinalem zdjecia. Przenioslem na osobny serwer. Teraz juz nie powinno sie psuc , a jelsi juz to znacznie pozniej. :)
|
GRATZ KARWA Zaj...biste teraz działają pięknie szybko sie ładują
no i co tu więcej + za prace ^^ no i że wymiatasz na moim świecie Danubia ROX!!!!! |
600 lookniec na moj temat i niecale 10 odpowiedzi. Napiszcie cos chociaz poto zebym wiedzial ze oplaca sie meczyc nad stworzeniem tematu :) a w ten dosc duzo pracy wlozylem.
|
GrAtZ calkiem niezle ; ) nieraz ciebie widzialem i patrze a tu taki level a ja pod wrazeniem ze taki lv venore a nie na edron :D hehe LAAAdne ssy
|
Karwa Fajne tapetki czy jakoś tak:/. A tak wogóle masz fajny domek Danubia is Cool!!
|
Gratz
OMG gratz ss'ow sa extra, oby tak dalej.Masz o de mnie "+" ;)
|
Gratz caloksztaltu. Wypasiste looty masz odemnie + :)
|
K A R W A :-)
Karwa jestes po prostu mega koles jakiego nie ma na danubi :) Jak bys mugl to dodaj jeszce wiecej takich wspanialych scrinow:>
|
H E H E bym zapomial masz odemnie mega duzego "+" :]
|
NIce SS
Hehehe spoko screeny =) dawaj więcej takich to + dla ciebie :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19. |