![]() |
Assasinss creeds<--pytanko
wie ktos moze kiedy ta gra bedzie w polsce?:P
|
a co to za gra :/
|
Cytuj:
Gra ma wyjść w marcu 2007 roku |
Nie "Assasinss Creed" tylko Assasin Creedo jak już coś. A jak już ktoś napisał powyżej, gra wyjdzie w 2007 r. Ale warto czekać, bo takiej gry (AFAIR) jeszcze nie było (bynajmniej na PC).
@Down: Screw you |
@up
Assassin's Creed i nie pieprz... Gra wyjdzie gdzieś w 2007 i będzie lepiej niż świetna. |
Cytuj:
|
pfff pewnie znowu wyjdzie i będzie jakieś gówno :/
|
Kilka screenow - http://www.valhalla.pl/galeria1581-P...-Assassin.html
PS3 X360 PC kategoria: gry akcji - TPP producent: Ubisoft Studios wydawca: Ubisoft data wydania Europa: marzec 2007 data wydania USA: marzec 2007 ... Google nie gryzie :> |
Wiecie co... Dlaczego, za każdym razem, gdy czytam o jakiejś nowej i bardzo ciekawej (ok, genialnej?) grze (Assassins Creeds, Paradise... etc) muszę sobie przypominać, że mój piecyk to grat?! >.<
Błagam teraz o dwie rzeczy: a) Nowego kompa b) Niech polonizacja ograniczy się TYLKO do wersji kinowej... @Marchewki: gratz postawy? ;] |
obejrzyjcie sobie trailer , gra wydaje sie niezla.
|
Altaira (głównego bohatera) grał chyba Chuck Norris... obejrzyjcie trailer 8o
Pozostaje pytanie, czy będzie jakiś fajny multi. |
dobra dobra.. podajcie wymagania lepiej :D
|
emm najcześciej wydaje się extra a gdy juz grasz to widać że to nie to :/
|
To się nazywa kolego pesymizm. :)
|
Cytuj:
|
ja zawsze jestem pesymistą w szkole wszędzie no opruch jak gramy mecza wnoge :P a tak to zawsze mam podajście że sie nie uda
miałem komisa z Biologi czy zdam do 2 liceum byłem pewny że nie a jednak się udało :/ a czemu to ja nie wiem ... teraz do spr uczyłem się 6 h i nic nie umiem :/ to ma być też coś związane z pesymizmem :/ |
/\ urzekła mnie twoja historia , troszke offtop sie zrobil co nie ?
|
Droga Marchewko, może to już czas zbiorów i stąd ten pesymizm ? Przecież zawsze mogą ci to zielsko urwać, a ty zostaniesz w glebie...
|
Dopiero w marcu beee:( dzieki za odpowiedz.Pisze sie to assassin's creed porpostu zrobilem blad...
|
Ech marchewki nie wiesz co mówisz... Gierka będzie odpicowana niczym PoP...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |