![]() |
Tibia Gif ;]
Cze chcialbym przedstawic mojego pierwszego gifa(animacje) zwiazanego z tibia.Niesadze ze dostane same dobre oceny ;p ale chce posluchac waszych uwag ... bo przeciez poto jest forum ;]Więc oceniajcie jak chcecie ;] ... jesli ktos sie moze troche zasimial prosze napisac :p aaa.. ! i prosze mowic co zle zrobilem z gory dziekihttp://img69.imageshack.us/img69/2905/tibiaqj5.gif
A wlasnie zapomnialem powiedziec ! jak bedzie za szybko to prosze mowic |
Malo przejrzyste, beznadziejnie wykonane, bez pomyslu. Ani to smieszne ani ladnie narysowane. Co chciales osiagnac wstawiajac to tutaj?
|
Jak na pierwszą animacje to nawet nawet (nie wiem jaką wcześniej miałeś styczość z programami graficznymi), czasami jest za szybko czasami za wolno.
I nagorsze...;( Wogóle się nie śmiałem :P |
Grr ;/ mowie ci ze chce wiedziec co zle zrobilem i co poprawic
po 1 to jest moj 1 Gif ;/ |
Cytuj:
|
Za SZYBKO. Ciut wolniej i szafa gra ;) . Jak na pierwszego gifa to całkkiem całkiem.
|
Ohydne. Już mogłeś poświęcić te 5 sek. więcej żeby np. miecz był prosty i reszta trzymała się kupy a nie byle jak w paincie, na odpieprz. I nie usprawiedliwiaj sie, że to twój 1 gif, bo wogóle sie nie postarałeś ;<
|
Jesteś kolejną osobą, która kompromituje się, umieszczając tutaj swoją pierwszą grafikę, która jest tak słaba, jak ja gdy się na nia patrzę.
|
Troche zaszypko napisa ale... Fajne :)
|
Oczy mnie rozbolały od latania za tekstem.... i wogole to do dupy to jakieś...
|
Mam pytanie w jakim programie najlepiej robic ... bo jak dam na active gif creator to ;/ pisze to agif unregisted
|
co żle?
Np: muszę sprintem latać z jednego tekstu do drugiego przez pół ekranu a w dodatku mam na to 2-3 sek?... o wykonaniu już nie wspomnę... |
Gif tak wolny, że wiedziałem co ma zamiar się wydarzyć.
|
Gif z tekstem... Heh, to zrób już lepiej kreskówkę we flashu albo mm i dodaj głos. Pozatym, jeśli coś ma być śmieszne, to niech będzie śmieszne! No i wygląda na to, że znalazłeś program do robienia gifów i narysowałeś byle co, połączyłeś i tyle. Nie tak to działczy.
|
Cytuj:
|
"powiedzcie co zrobiłem źle"
wszystko źle zrobiłeś. |
Jedyne co mi się podoba to to, że na krytykę nie odpowiedziałeś "to zrup leprze".
.Kicz. |
Ej no dajcie mu jeszcze 1 szanse
Widze ze obrazki niesą perfekt ale szkoli sie dopiero Popracuj troche I nierób takich pańtowatych (niewiem czy dobrze napisałem :p ) |
Cytuj:
|
Ja cie chyba pamietam, dawales gowniane pixelarty, wiesz, moze grafika to nieodpowiednie zajecie dla ciebie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:06. |