![]() |
;] widzialem tylko niektore na tibia.news a wogole fajne ss'y (the best: co potwory robia podczas save serwa XD)
|
git :)
dla mnie bomba
Poprawoly mi chumorek sa naprawde extra Szczegulnie tan jak potworki graja w karty hehe albo dzien z zycia sorca haha jak bys mial wiecej takich to laduj je tu |
Dzień z życia Sorca - giteśny :)
Ten remake Fallouta też git ;) tylko że tam powinien być Alien Blaster i fotka GM Elvisa ;) Wielki, tłusty plus mutant dla cie!!! |
Cytuj:
|
OMG!!! NAJLEPSZE SCREENY JAKIE WIDZIALEM!! BUAHAHAHAHAHA ZLEWAM SIE Z NICH DO TEJ PORY:D Karwa skad to wytrzasnoles?:D:D:D przerabane:D:D:D
ostre jest z tym: "co jest na zachod?" a strzalka jak byk ze na zachod DS:D:D:D i graffiti tez dobre:D:D czemu ciagle ludzie daja mi ujemna reputacje?:/ zaczyna mnie to wnerwiac |
Wypas zdjatka :D najlepsze bylo jak te potworki se w karty graly.Daj more......
|
Gratz
Gosciu ssy po prostu wypas
swietna robota trudno zobaczyc jakis montaz szkda ze tak nie jest naprawde :( http://www.gangstawar.com/?ref=248368 <----super stronka |
Hehe gratz pomyslu B) A te fotki ogladam co dzien:P ode mnie + :D
|
Cytuj:
Jestem maniakiem Falloutów. :) Swoją drogą Ciebie też pamiętam - pare razy ty i twoi ludzie chcieli mnie ubić na Danubii.. X( ..ale ss fajne więc '+' masz. ;) |
Ss-y fajowe , ale szkoda ,że nie twoje :(. Mimo wszystko dostaniesz ode mnie + za wstawienie ich tutaj :D.
|
Fotki Tibianews są fajne.
Umieścili nawet dwie moje kiedyś- jedno z inscenizacją "Władcy Pierścieni" i drugą z piramidą parceli ustawioną na Jakundaf Desert. Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37. |