![]() |
157 royal paaladin ginie od noobcharów ! xd
Filmik pokazuje jak berylia team rozpier*&*& 157 rp noobcharami :) na filmie 70+ knight tez prawie padl :P I oczywiscie filmik krecony przez almighty rev'ico xd
oto link ! http://rapidshare.com/files/279931/ahelppppppp.rec.html mam nadzieje ze filmik sie spodoba xD hail berylia team |
bez przesady... ile was tam było... z 15 osób... a potem jak był odwet to zabili jednego a reszta dała loga haha xD
|
--edit--
double post sorry... czego na forum nie dziala blokada pisania dwoch postów pod rząd bez czekania 30 sec? -.- |
Hehe ;p nice
Rehost : http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13115 |
o
Nice ! Oby takich filmów więcej. Szkoda, że miał AoLa :D
@UP: Dzięki za Rehosta. P.S: Oct 22 2006, 21:20:16 CEST Killed at Level 157 by Shimu and by Stormare |
Piekne to bylo :D
|
=) =)
nice B) |
tylko ze to nie noob chary revi'co :P
troche pg i dolacze do war <:P) |
no piękne piękne, tylko czemu na tym forum ciągle są dedy samych RP i to 100+ lvl-.- ja niewiem jak można takimi palkami paść(no akurat w tym filmie bylo za dużo osób na jednego ale i tak myśle żę mógł wybic spokojnie połowe tych noob charów) przykład na forum jest film jak 60 RP bodajrze pada od 40 MS to jest juz smieszne do tego RP lał go z arrows ;/.Już niepowiem o tym jak kiedys 70+ RP dał się zabić przez 30 druida ;/
|
Cytuj:
|
To było pro :D xD
You roox xD |
14:00 Kyxe [39]: lol if we had lv 60 + we could own this world
:) Co tu mówić... pfn3t. @Down: Mrahahahaha |
Mam nadzieje ze pojdziecie na nowy swiat po wladze ;d
|
Coś pieknego;D
Let runes fly |
Cytuj:
omg!!! wielkie omg!! @topic Film całkiem, całkiem xD |
To że ubiliście go w 20 na noobcharach, to pratkycznie nic, bo co... on to sobie odrobi, a wy przy następnej takiej próbie wszyscy padniecie i drugi raz nie uda wam się go tak trapnąć.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
haha bylo nax max z 15 w tym tylko z 10 osób na vencie , ja np na vencie niemoglem byc bo na tym sevie mam 25k pinga B) ale skoro dlaciebie to nic , to zorganizuj sobie taka ekipe i wy idzie zabic 160~ lvl ok? a pozatym watpie zbey nawet on poszedl w taki sam " trap" 2 raz . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:51. |