![]() |
Loot Wart 5,5kk !!! Miodzio
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13151
co najważniejsze HARMONIA rox (my serw):D ogladac i komentowac :P ofc nie moj movie ale chce sie pochwalic :) (5,5kk , zobaczyc na koncu pokazana kaska na trade robi wrazenie ) :) http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13153 kolejna czesc z sprzedawania loota (3,2kk + , na koncu na trade all pokazane ) :) |
oO gz ;]......
|
O KUFA ! az dziwnie zazdrosny sie zrobiłem tez tak chce !! :p
|
JAK TO ZOBACZYLEM to stwierdzilem ze nie gram juz w tibie.
|
Takie cos to nawet na OTSie nie widziałem. Zatkało mnie.
Wie ktos ile on to zbierał ? |
eeeee takie sobie drobne pieniazki ;d
|
OMG! Aż zaniemówiłem hehe 8o
|
Trzeba przyznać, że looty ostatnio traga ladne ;)
Kto by takich nie chcial ;d |
Skad on tyle gsów i ss-ów nakosił xD? jakby to sprzedał w rl to by mogł niezla fure kupic :d
|
Cytuj:
GSy i F axe'y z Demków Broad Swordy z Dragów itd Dziwy mnie czemu nie sprzedawali b-robów bo z WRl ich dużo leci...:P A za to dużo kasy dostał by na raz...:P |
Duż o jest takich ludzi...kupuje gs'a za 14k od jakiegos desperata i ma 4k na czysto....tak samo jest z warhammerami etc. Z rok temu był tu film gdzie kolo sprzedał loot u djinnów za Milion i temat sie nazywał "jak zarobic Milion w godzine" czy jakos tak:P
|
Mateusz do ~180 expil na Demonie wiec dlatego mial tyle (!) Skul Staffów.
Od jakiegoś miesiąca hunci Goromoe, i stąd ma te G Swordy :P Ten loot, który tu widać to jest nic w porównaniu do tego, co trzyma w domku. 2bp MPA na sell nie mówiac o np. Demon Shieldach czy G Legach. Jednym slowem jest bogaty ;) Pozdro dla ekipy z Harmonii ! |
omg :D
no ciekawe... uzbierac taką sumkę ;) Gratz4you... |
Hehe .. no duzo ludzi ma pokaźne sumy pieniedzy ale nie zawsze chca sie chwailc czy pokazac ;p ciekawi mnie tez jak z lootem u Taifuna ~ on tez ładnie teroryzuje demonie :) mogli by sie zmobilizowac tacy ~200 lvl i pokazac swoje dobra materialne dla szpanu i popularności :)
|
cos nie tak
u mnie filmik nie chce się otworzyć:( jakis błąd wyskakuje mozesz dac rehosta?
Już mam przepraszam za problem tak wogóle to filmik rox. Jak bym mial taka kase to bym niewiem na demony i na nic wiecej chodzil zeby expa bylo duzo a kasy i tak duzo by nie szlo w porownaniu do tego co bym mial:) |
"sie gra sie ma,jak sie nie ma to siema siema.."
|
leze i nie moge wstac jak jest na rapidshare to kazdy krzyczy a jak teraz jest na tibiacam to chca na rapidshare wszystko dziala
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:00. |