![]() |
My History
To mój pierwszy film :P Niekrytykujcie go zabardzo :P Pokazane jest w nim 2 miesiące mojego grania w tibia :P I znagania z Cipsoftem :| Który snesłusznia skasował Filthy Hell Rider;(
http://rapidshare.com/files/382904/My_History*****.html Tylko mi nie pierd**cie ze to keylogger najpierw ściągnijcie i Sprawdcie anty wirusem a potem mozecie mówić ze to keyloger bo komputer wam muli lub czujecie spalenizne i ze dysk wam sie spalil a to mama\ babcia pierogi smaży... Zapraszam do oglądania. Comment plx. |
Szkoda zeto tylko same SSy.
Sporo charow miales... |
:P Mialem filmy ale ... jak to niektorzy mówią... "Apokalipsa" czyli przeszedł po moich dyskach format :D przetrwaly ssy Bo je na płyte wżuciłem a filmów nie bo zapomniałem o nich :P a miałem na nich kawałki questów :P I różnych gorących sytuacji. Najwiencej było Na Filthy Hell Rider;( Ale niebede sie już rozgadywał :P
Comment film plx! |
Mi to iż same ss'ki to fajne ;)
xD Cytuj:
|
Ja ich mam jeszcze więcej ale niechcial mi już sie zamieszczać -.- Jak tak patrzec to na kazdym swiecie mam jakiegos chara 16+ :D Tylko ze do polowy pasów niepamientam i maili -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29. |