![]() |
SpritePacki
Elo, troche sie gubie w nowych spritach wiec może zrobimy SpritePacki nawy grafik czyli np. Drzewa, Ludzie, Orkowie + np. Mino, Aquariusy, Pojedyncze stworki itd....
|
Hmmm wedlog mnie to moglby byc dobry pomysl ale to zabiera duzo roboty ale jesli sam temu bys podolal to mial bym dla ciebie respekt.Sadze wiec ze przyda sie cos takiego =)
|
Cytuj:
BTW: Lepsze będzie np. Ludzie***** (czyli paczka z dobrymi sprite'ami [no i oczywiście to zielone, niebieskie itd.]) czy Ludzie.bmp (czyli obrazek na ktorym beda te sprity [no i oczywiście to zielone, niebieskie itd.]) |
Hmmm moze i to dobry pomysl ale szukanie wszystkich sprite'ow zabiera duzo czasow chociarz jesli ktos posiada photo shopa to warto zajrzec do tematu "Outfity na zamówienie" na ktorejs tam stronie Drakon dal all outfity i addony 7.8 ale jesli ma ktos gimp'a to nie mam zadnego pomyslu chociarz pociecie outfitu w paincie jest mniej czasochlonne niz szukanie sprite'ow a co do rekwizytow i potworow to absolutnie nie mam pomyslu =/
|
Ja z chęcią moge pomóc... Można by było się podzieli np. od jednego obrazka do 4000 obrazka ktoś szuka a od 4000 do np 8000 ktoś inny... I tak by każdy miał po równo...
|
Cytuj:
|
Kolorator do outfitów Shyliosa niedługfo będzie miał wszystkie outfity 7.8 a świetny program do przeglądania i edycji sprite'ów jest w MOIM PODPISIE.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20. |