![]() |
Wyklęty powstań ludu Lunary!
Z tego co słyszałem na lunarze źle zaczya sie dziać.
Wysokie levele zaczynają myśleć że im wszystko wolno! Aby temu zapobiec postanowiłem, że należy sie zjednoczyć- stwórzmy klan Polaków. Takiego legionu z pewnością nikt nie ruszy. Kto chce wstąpić do jeszcze nie utowrzonego (lol) klanu niech sie tu dopisze. Mile widziane osoby z Packiem. |
Az mnie oczy bola... Czlowieku co zrobisz z stadem Polakow z niskimi lev? Tu trza organizacji trzeba zaczac tworzyc team a potem temat na forum rzucac:P
|
Cytuj:
Jedi jak nie wierzysz ze nic nie zdzialacie przeciwko gildi high lvl to zrobcie test: Idz z kilkoma kolegami ~30 poziomu zaatakowac kolesia na 60 lvl, jak juz was zmasakruje to zaplac mu ladnie kase w przeprosinach i nie gadaj wiecej glupot o jednoczeniu sie slabych postaci przeciwko mocnym bo nic z tego nie bedzie. Jak chcecie wspomoc przeferowana przez was gildie to wyslijcie jej czlonka runy i nie placzcie sie pod nogami jak bedzie bitwa. |
Powiem tak na Danubi taki motyw robilem ale brak organizacji i zaplacilem za swa glupote :( Wiec nie popelniaj mego bledu chlopcze i zyj w pokoju( do czasu jak twoj team nie bedzie na tyle silny i zorganizowany ze bedzie w stanie uniesc ciezar klanu ew. gildi) Daj se spokuj zemsta nadejdzie i to niedlugo... :D
|
[quote]Oryginalnie dodany przez Gremlin
Cytuj:
Nikt mnie nie zwyzywał tylko założyłem temat na każdym forum o tibi. Jak nie wiesz to po co zabierasz głos? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:21. |