![]() |
Resp smoka w Venore dragon lair.
Witam, mam pytania co do tego respu smoka: (na górce)
http://img252.imageshack.us/img252/9783/lgk2.png Otóż: - Ile ich się tam respi? - Jeśli jest powyżej dwóch, to czy da się je lurować pojedyńczo? - Czy mógłbym z powodzeniem expić tam z DS'em + Tempest Rod i HMM? - Ile mniej więcej byłoby expa/godzinę. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi. PS Mam 38 Druida. |
nigdy tam nie siedzialem wiec nie wiem jaki tam resp ani czy da sie lurowac ale ogolnie odnoscnie expienia z powodzeniem i dsami to odpowiedz brzmi nie
|
dawno juz tam nie bylem wiec odpowiem ogolnie
-sporo -nie -nie -malo pomoglem? nie? tak myslalem |
To tak.
-2 -Jak ci 2 nie wejdą od razu oraz drugi przeczeka aż ubijesz 1 to tak(Nadzieja jest matką głupich) -Daj se siana -Daj se siana więcej na rotach wejdzie. A tak ogólnie to możliwe że będziesz bloczył respa tych dragów, po 2 daj se siana po 3 stawianie dsów na veno drag lair n/c po 4 daj se siana po 5 idz expij na razie po 6 daj se siana. Cu |
Cytuj:
-na powierzchni 3, w podziemiach duzo;] -jak masz szczescie to tak -nie zabardzo -Expa okolo 60k/h jak dobrze idzie;] czsami wiecej;] |
@up
on sie pytal tylko o ta górke, a nie o caly d lair -.- @topic Tak jak kolega wyżej napisal DAJ SE SIANA |
mordy wy moje
Jesli to jest tam obok Wiezy to dokladnie w tamtym miejscu spotykalem zawsze jednego draga ale tam <<<<<< jest kolejny ^^ pod ziemia jest ich duzo wiecej
Sprobowac se mozesz. 1 wiec nie boj zaby^^ ale raczej ten kto tam bedzie expic cie wywali ^^ TOtez zupelny waste dla ciebie. Na venore lair expia tylko PRO ^^ . IDz na kanion obok kazo albo w thais na ancient temple Malo expa ^^ ja jak zabije w obojetnie ktorej dziurze wychodze zabijam go i ide dalej ^^ |
=) to ja tez moge cos powiedziec :) wiec tak :
Skoro masz 38 druida cz tam sroka ;p to jasane ze mozesz ja tam czsto latam na pietrze gluwnym masz respawn 2 dragow w innych miejscach wiec z ds-ami nie bedzie problemu nizej masz kupe dragow i dle i wyzej tez dargi i dle co do expa to trudno powiedzic czasmi w hu* nabijesz a czasami przyjdzie 134 lvl i ci bedzie na hama bil ;/ zazwyczaj 2 dargi co 5 min :) wiec chyba wmare dobrze niewiem jak to dla druida dla pallka to malo ;p mam 42 pallka wiec trudno mi powiedzic jak z twoim expem :) |
Mysle ze bardziej sie oplaca na Edron Dragonlair jesli chcesz tym sposobem po drugie hlvle expia wpasnie na tych dragach gdzie chcialbys byc a po co sie narazac? Wyzuca cie albo zabija :<
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43. |