![]() |
Hacknięty
Od razu piszę, że robiłem wszytsko, zebyscie nie mówili. CZYTAĆ DO KOŃCA PROSZĘ.
Otóż, jakiś gościu pisze do mnie czy ja nie chce do gildii. Mówi, że ma mało czasu i żebym się mocno zastanowił. Pytam kolegi czy warto do tej. On mowi tak. Ja się pytam co trzeba zrobić zeby wstąpić do gildii. Ten mówi że wysłał już invite i musze wejść na ***, nie wchodzcie lepiej. Podejrzewam go więc wpisuję to na osobnym komputerze(mam 2 kompy w hausie). Wchodzę, loguje się, mówię mu, że wszedłem też mówi ok. I teraz sie dzieje. Robi się tak jakbym zrobil logout. Kilkam znowu na swoją postać(z 4.). Pisze że jest błąd. Kilkam confirm. Wstukuję acc i pass i poisze ze błędne. Dokładnei litera po literze cyferka po cyferce piszę acc i pass. Błędne. Domysliłem się ze mnie hacknął. Chcę zmienic hasło. Zmienił chyba numer acc. Potem wchodzę na zakładkę i'm been hacked. Wklepuję recovery key maila a tu nazwa posatci jest niezgodna lub cośtam. Co on zrobił? Dziwię się. Wpisywałem każdy nick postaci jaki miałem tam i nic. Pomóżcie mi! Proszę! Proszę o szybką odpowiedź i pomoc. Dziękuję za przeczytanie i proszę jeszcze raz o pomoc. |
skoro wiedziałeś że gościu chce ciebie shakować to po co wchodziłeś? zal
|
wpisywanie passow na fake-stronie tibia.com to chyba najglupsza rzecz jaka sie da zrobic-.- A co do konta to poszukaj poradnika, gdzies tu byl. Musisz zle wpisywac nick, bo nie mozliwe zeby nie dzialala odzyskiwarka kont:P
Ps. ocenzuroj adres tej hack stronki, i pozegnaj sie z rzeczami z postaci:P |
Co za idiota...na takie numery chyba tylko kompletny n00b by sie nabrał...i zapewne wpisałęś rec keya na tym samym kompie co chack. żal.pl
|
On Cie nie hacknol, jesli nie podales na stronie passow...
Najwyzej ktos inny xD . EDIT: @down: ops. |
Cytuj:
@topic: jak Cię shackowali przez Twoją własną głupotę, to płacz teraz mamusi (ale krzesłem jej nie bij!), a nie nam. Było się nie logować. |
up:
Wlasnie nie wiem, w srodku tekstu jakos tak nagle sie zgubilem, nie moglem odnalezc gdzie skonczylem czytac...wiec moze przez to (cos sie ze mna zlego dzieje). Wiec... coz moge powiedziec, 0wned =/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Powtarzam nie znam się tak doskonale co ty :baby: i co mam teraz począć?;( ;( |
a kiedys mialem tak ze koles sie pytal czy chce wejsc do gildii wiec mowie ze chce ale nie wiem jak to zrobic a on... na pewno nie wiesz jak sie wchodzi do gildii? ja mowie ze nie wiem i on mi dal jakas stronke w stylu www.interia.gildia.pl
i mowil zebym wpisal numer i haslo a ze bylem wtedy straaasznym noobem to oczywiscie wpisalem a pozniej bylo tak samo jak pisales tyle ze jakos udalo mi sie odzyskac:) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:31. |