![]() |
G-legs czy MMS ? Oto jest pytanie.
Jestem EK , 69 lvl - AOLa NIE MOGĘ kupić , ponieważ gram na e-pvp , skille 80/76 i mam dylemat. Posiadam 180K i troszke loota na sell (z 50k bedzie).
Co kupić ... mms czy g-legs ? Zwykle podczas expa uzywam 2 handed weapon , lecz niedlugo mam zamiar pykac na mintwallin. Wiec - co doradzacie ?;> Eq: Rh,dsm,c-legs,boh/sb,demon shield, p-amu Down@ Lepiej zmien podpis , bo dostaniesz warna 8) |
kup g legi ;p
|
Re:
Wg. mnie MMs ... tarcza bardziej ci się przyda niż spodnie :]
|
Skoro sam mówisz, że expisz z bronią dwuręczną, pytanie czy kupić tarcze czy legsy wydaje mi się conajmniej głupie.
|
Ja tam najpierw kupilem g-legsy :evul:
|
Wg mnie to nie kupuj ani mmski ani g legsow - waste kasy kup sobie za to uhy i wbij lvl a nie kase tracic bedziesz na te itemy ktore i tak Ci nic nie dadza :P
|
Cytuj:
|
zgadzam się z przedmówcą
ja na twoim miejscu wybrałbym shielda ale musiał byś kupić do tego jakiś mieczyk jednoręczny proponuje bright sworda na początek ;] |
Cytuj:
W kazdym razie ja przed 90min levelu nie kupowal bym takiego eq, gdyz wystarczy ze napadnie Cie pare osob i stracisz te 180k które wydales na jedna czesc swojego eq, lepiej expic na takim swiecie w powiedzmy csecie i nosic duzo run. |
Według mnie MMS
|
Cytuj:
|
Wiesz co? Trzeba być głupim, żeby pieprzyć od rzeczy nie czytając tematu od początku do końca.
|
Przeciez pisalem , NIE MOGE kupic aola , poniewaz jest to swiat e-pvp .... ktos tam pisal ze mam kupic bs'a ... rotfl , niby myslisz ze na 69 lvlu EK nie posiada Bs'a / fa / ss ?
Ps. zakupilem shielda , expa na mintwallin zaczety , za pare dni kupie g-legi :) Edit@ Ten post tyczy sie Ciebie Lenrock ... |
Cytuj:
|
coś ty zrobił
powinieneś se sprawić golden legi bo shild jest 2 rzendny(dlamnie)
|
Wedlug mnie MMS , bardziej przydatny w ekstremalnych sytacjach :) (more arm.) -sprite , ~gon za pragnieniem !
@edit wez se kup uh-a i manas-ki |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
popieram przedmówcę pozatym proxor mam co do ciebie jedno zdanie : wyjdz i nie wracaj MMS lepszy pzoatym kup se do tego bright sworda a najelpiej magic sworda xD
|
Mastermind Shield. Zdecydowanie!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:07. |