![]() |
Hydro shield
Ciekawostka.
Do czego służy hydro shield anie nawet go niemozena zobaczyć anie nic o nim nie wiedomo moze ktos ma fotke z ta tarcza. według mnie to nie jest addon bo to tarcza wiec... |
...więc służy do tego samego co inne tarcze?
|
Może można ja wylootować z jakiejś quary, większość tych rejonów nie zostało jeszcze odkrytych.Może być też częścią jakiegoś questu związanego z tymi nieodkrytmi obszarami.Pozostaje nam tylko czekać.
|
shield jak sama nazwa wskazuje to tarcza...
|
@up
O rly?! @topic Tak jak koledzy wyżej napisali, nic o nim narazie nie wiadomo. |
Nie ma nawet takiej tarczy, bo Dwim ja usunął... :D Dzisiaj mu o niej przypomniałem :D
|
jest taki shield ;-) tyle, ze narazie nic o nim nie wiadomo
|
Cytuj:
Calassy? Jeśli tak i jeśli one są odkryte w małym stopniu to naprawdę CS musiałby ukryć tajemne przejście bardzo, ale to bardzo zmyślnie. |
Mnie ten shield troszkę zaciekawił i myśle ze albo to jest jakiś quest albo prezent od cipsoft taksamo ja np (golden boots) a i po drugie skąd tibia.pl
zdobyło informacje o tej tarczy |
Cytuj:
test serv? |
@up
a wtedy jak masz racje to czy ktos ma fote z tet serva |
Ale takiej tekstury nawet nie ma która by do tego pasowała...
|
@up
Mylisz się. OTS'owa "Plasma Shield" pasowałaby IMO jak znalazł... |
eh... poczekajmy na grudniowy update
moze wtedy bedszie |
@Instynkt:
MASZ RACJE;) @Topic: JUZ NIE MA TEGO SHIELDA(patrz Instynkt):p |
Według mnie jest to jakiś Item którego nie da się zdobyć, taki jak Golden Bootsy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Juz wiesz do czego służy tarcza? -.- |
Czasami jest tak że jakiś item może istnieć w spritach ale w Tibi w danej chwili nie został nigdzie zastosowany i być może w ,którymś update będzie dostępny z jakiegoś ciekawego qestu ...
Kolejną opcją może być takie coś że kiedyś jakiś gracz dostał ów shield lub z czegoś go wylotoował i on musiał zostać.Cip soft raczej nie ma zwyczju usuwać komuś itemków np dragon legs musi być bo ktoś kiedyś być może je skądś miał czy wyloocił czy coś i teraz oni mogą tego nie wiedzieć i zostawiają ten item w spokoju...tak myślę |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:33. |