![]() |
Konkurs "Reklama tibia.pl" - regulamin
Regulamin konkursu Reklama tibia.pl Nieprzestrzeganie niniejszego regulaminu jest równoznaczne z dyskwalifikacją z konkursu.
Prace można zgłaszać w TYM temacie. Można je także komentować w TYM temacie. |
Chcialbym sie spytac, czy filmy amatorskie zrobione w rl tez sie licza?
|
A ile ma ważyć ta reklama? jaki jest limit?
|
a mozna uzywac logo tibia.pl???
|
Zapewne jeżeli chcesz użyć materiałow należących do jakiejś strony, ów strona musi Ci osobiście pozwolić na to, wyrazić zgodę.
|
Więc tak : Nie ma limitów co do wagi, ale zdrowy rozsądek obowiązuje. Jeśli ktoś np. chce zrobić banner i liczy na to, że kiedyś go wykorzystamy, to rozmiar dokładnie 468x60, i max 20kb obowiązuje. Filmy już trochę inaczej się traktuje, ale też nie mam ochoty ssać z netu wersji full-DVD ;)
Oczywiście reklamując tibia.pl czy Tibię można użyć logo tibia.pl czy Tibii. Oficjalnie jako admin Tibia.pl mogę wam pozwolić jedynie na wykorzystanie naszego logo i materiałów z naszej strony, ale nie wierzę, żeby CipSoft miał cokolwiek przeciwko reklamowaniu ich gry ;) Czy filmy amatorskie się liczą? Oczywiście. Jak już wspomnieliśmy w regulaminie - liczymy na waszą inwencję, a co wymyślicie, to już tylko od was zależy. |
Czemu tak mało 20kb to jest za mało ja mam fajny pomysł ale on będzie zawierał pare MB... X(
|
Cytuj:
Ale jak już wspomniałem, to się tyczy wyłacznie bannera, nie zaś filmów czy innych form reklamy. |
Zachęcenie
Mysle ze powiniscie dawac pacc dla początkujących na pierwsze 3,aby zachęcic do grania w tibie.Takie jest moje zdanie i mój pomysl na reklamę.
nick:wojtek de'paladyn serwer:secura |
a Jesli chce zrobić obraz to do jakiej wielkosci moge go zrobić??
|
Ja mam pytanie... jak zamiescic flasha? :P Czy umiescic go w HTML i dac na swoj serwer, czy zrobic "flasha w exe" i dac np. na rapid, czy moze jeszcze inaczej? :P
Ahaa i jeszcze... czy to musi byc reklama po polsku czy moze byc po angielsku (dotyczy reklamy tibii a nie tibia.pl)? |
Ja również mam pytanko. W regulaminie napisane jest że plagiat z np. telewizyjnej reklamy będzie skutkował obniżeniem oceny pracy, lecz czy można zrobić parodie?
|
pytanie aboułt nagrody: czy jest możliwość odebrania ich w gotówce? (bo, e.g ja nie gram w Tibię no i z PACCa będzie kiszka, przy wygranej ofkors :P)
|
Siemka mam zrobiony filmik ale mam problem iz nie wiem jak go pzrekazac poniewaz z swojego doswiadczenia wiem ze z rapidshare.de niezawsze mozna cos sciagnac bo sa jakies glupkowate limity... moze dajcie jakis link na ktorym moge umiescic filmik zeby go buferowalo lub co w tym stylu plx pomuzcie
|
@Up
Youtube, google video. |
Jeżeli chcesz dobry serverek do plików to polecam najbardziej:
www.mihd.net - brak limitów na ściąganie, plik do 2GB lub badongo.net . |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Co do nagród myślę, że bardzo sprawiedliwie i bardzo zachęcająco, że za wszystkie miejsca jest PACC. Ciesze się, że tibia.pl wprowadziła konkursy, jest ciekawiej ;]
|
najlepszym pomyslem na reklame jest ze jak zalogujesz zie na tibie.pl dostaniesz pacca ale wasze stronka chyba by sie na to nie zgodzila:D
|
A czy ja moge przystąpić do konkursu ?? zarerejstrowałem się dnia: 24-10-2006
proszę o szybką odpowiedź:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:49. |