![]() |
Knight,mag, druid czy palladyn?
Chciałbum was spytać kogo najbardziej polecacie i dlaczego.
Przykład: Podoba mi sie druid ponieważ : Plusy: bleblebleble Minusy:blebleble Bardzo prosze o wasze opinie w tej sprawie. |
Raczej dział profesje się do tego nadaje,a pozatym takich tematów jest wiele.Przycisk "szukaj" się kłania X(
|
Według mnie najlepsze profesje to:
* Sorc: + Wali z dystansu, Najlepsze Runy ofensywne - Malo Capa * Knight + Bardzo dobrze sie gra przy wysokich skilach - Bardzo długi trening Takie jest Moje zdanie Pozdro;) |
Paladyn - The BeSt
Plusy : -Szybki train. -Bijesz potforki na dysta. -Mana shield, niewidka i inne przydatne czary. -Sam sobie robi amunicje. -Szybko sie expi. Minusy: -Masz zle lacze? Drut, Sorc, PAlek nie dla Ciebie ;/ Na zle lacze the best najt ;P |
Odpowiem ci na moim przykładzie:
a)grałem palkiem 13 lvl 45 dist best solo beholder!!!latwo mozna wysolowac wlasnie takiego potworka,jednak ostatnio nie mam czasu skillowac zebu lepiej expic(tj.na lespzych potworkach)i robie druida.Jeżeli miałbym wybierać miedzy drutem i magiem,to wlasnie druid.IHy i UHy -sposob na kase.Na początku slaba rozdzka(wali z trucizny)ale potem jest baardzo fajnie.No i można nosic shielda w przeciwienstwie do palka. Pozdro |
Ciekawe czy warna za karmienie trolli dostane, pisząc to :|
@Zotemut Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Volshio Cytuj:
@topic Sorc: - Najlepszy do pvp (ue, e wave, wysoki sd damage). - WoI jest bardzo dobre od 33 do 50~ lvla (później również, głównie na hydrach, jednak na dragach traci w stosunku do TR). - Jedna z dwóch najszybciej expiących profesji (duży dmg z vis). - Bardzo mało hp. Druid: - Dobry do pvp (wysoki sd damage) - TR jest świetny na wyższych lvlach, kiedy expimy na dragach techniką TR + vis. Wcześniej ustępuje jednak WoI. - Tańsze leczenie (pozdrawiam noobowatego mistrza w tym momencie ;d). - Razem z sorcem expi najszybciej (może trochę szybciej dzięki exura sio~). - Podobnie do sorca - bardzo mało hp. Knight: - Koszmarny trening. - Niski dmg z melee, niewiele wyższy z exori (może na 100+ robi się ciekawiej, ale i tak ustępuje sorcowi/druidowi). - Najgorsza profesja do pvp (brak sd, niski dmg), kwesti zabijania; Zaletą jest trudność w zabiciu go (ilość hp). - Expi bardzo tanio. Paladin: - Łatwy, krótki trening. - Szybki exp na 30~ lvlu, w porównaniu do innych profesji. - Niezły do pvp na wyższym lvlu - może używać sd z niezłym wynikiem, a przy tym ma dużo hp. - Na high lvlu jest "do wszystkiego, ale do niczego". And that's all ; ) |
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=49108
bede wam to pisal az sie k***a nauczycie! |
Pal Rox
Cytuj:
Wg. mnie Pal jest dobry jeśli masz dobre łącze.... Knight gdy masz słasze o niskiej predkosci :P (zawsze jest u niego szansa że przy lagu lub kicku zostanie ci pare hp..bo knight ma ich znacznie wiecej od innych profesji) Sorc - dobry w ofensywie....i def też może byc...jak masz neta 256 kb/s to wybrałbym ci sorca albo druta Druid - czysta kopalnia złota....już prawie na początku robisz ihy..a puzniej uhy... i zarazem leci ci m lvl ;] My możemy ci tylko pomoc jakbyś niewiedział co która profesja robi i jak sie gra....decyzje podejmujesz Tylko i Wyłącznie TY!! ale masz na to 8 lvl na rooku.....wiec możesz zacząc już grę :] Mam nadzieje że ci pomogłem ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:40. |