![]() |
Ihy czy Uhy?
Jeśli bylo to sorry ale nie wyzywajcie mnie za bardzo...
Sprawa jest taka bo knightem trzeba sie uhac bo ma duzo zycia i maly mlvl sorc i druid moga sie ihac bo malo hp i duzy mlvl a co robic jak mam sredni mlvl i srednia ilosc zycia czyli palk? |
Cytuj:
|
ale ihnac lub uhnac byloby szybciej wiec postawie pytanie inaczej:
czy ih wyleczy mnie do max lub prawie max hp? (oczywiscie palkiem) |
@2up:
I tu się mylisz! @up: IH są dobre tylko do leczenia summonów. @topic: Używaj UH i pij manafluidy używając Exura Gran. Nie używaj EXURA VITA! |
W przypadku paladyna, według mnie, najlepiej jest zrobić tak:
Jeżeli jesteś w sytuacji kryzysowej (red hp, bije Cie pk, okrążyło Cie 8 potworków) i masz możliwość użycia Ultimate Healing Rune (4 magiczny) i/lub Ultimate Healing (exura vita - 20 level) to warto użyć tychże czarów. Natomiast jeżeli jesteś lekko ranny, masz dosyć duży level i expisz, dajmy na to, na guardach to używasz Intense Healing (exura gran - 11 lvl), bądź Intense Healing Rune (1 magiczny). Dlaczego tak? Bo nie warto leczyć się z żółtego hp (chyba, że jesteś w sytuacji pierwszej) używając exury vity/uh bo trudno będzie, aby Ci się zwróciła kasa za uhy/manasy. Co to oznacza? Że wydasz na hunt więcej, niż zarobisz. Cytuj:
Pozdrawiam, LK~ |
Cytuj:
Exura Vita nie wyleczy Cię z czerwonego do full hp (w przypadku paladyna). Po prostu masz za słaby mlvl. W ogóle najlepiej unikać red hp, zawsze lecz się już na yellow, bo różnie bywa. @topic: Grając paladynem staraj się ograniczyć używanie run do minimum. Używaj exury gran/exury vity. Mlvl ładnie idzie i taniej wychodzi niż runy. |
Cytuj:
|
Proste i logiczne- nos manaski, uhy i ihy.
Jestes na luzie, jakies slabiaki cie biją to sie ihasz i granujesz. Gdy jestes na gs, bk, dl itp. to vita i uhy. Proste. |
Jesli to jest paladyn to manaski gran/vita, ale nie nalezy zalowac uha.
W przypadku paladyna ihy zbedne. @ Dandrok II Jak huncisz na bk sorcem bez utamo vity to powodzenia :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |