![]() |
D lair 105-106 kyra
Nudzilo mi sie wienc poszedlem ubic pare dragow/dli w celu dobicia lvla :P
http://rapidshare.com/files/674743/norf_draggy.rec.html |
Cytuj:
UEAEHAEHAEUAH ty chyba 'poczebujesz' ze slownikiem ;) 'Wienc' wyjdz i wroc jak nauczysz sie pisac ;) |
@up
huehueh dobre :D - allegro.pyly ?;] @topic nie ma nic nudniejszego od expienia knightem na dragach... |
Cytuj:
Noob Plx ?? a co jest ciekawe bicie tomb ?? scrabow ?? a moze bloczenie hydr omg jaki ty glupi jestes wlasnie dragi to najciekawsza rzecz w zyciu najta ... GZ Norf ;] |
Cytuj:
To tak samo, jakby ktoś miał nie wiem, lęk wysokości^^ |
Cytuj:
Zawsze można nakręcic filma z mass hunta na rotach i c rotach :P |
Luzny hunt ;P
Btw. hahahahahahahahaha poCZebujesz LOL !!1 Nigdy nie slyszalem takiego czegos xDDD przecież to aż głupio wygląda xD |
Panowie opanujcie Się !
Nie ma Się z czego śmiać, kiedyś byłem dyslektykiem. Każdy z nas ma jakieś problemy. A więc to co wy tutaj wypisujecie jest nie na miejscu. Grats dobicia lvl. I powodzenia. Pozdrawiam Sowa. |
ty na full defie tam je biles?
|
hahaha analfabeci ROxOR!!!!!! "poszlem poszlem poszlem poszlem a gdzie poszeles hahahahahahahah" zal.
|
Omg
Cytuj:
|
-Zbychu burczymucha
Nie allegro char jest mój od 1 lvla btw mialem dosc długą przerwe dlatego napisalem retried ale wrócilem do gry... Co do expienia najtem na dragach to moje ulubione zajęcie :P ty raczej przez dlugi czas tak nie poexpisz:P Zgadzam sie z tobą awer drags rox fun -Ptak~ Za duzo otsow ^^ na rl tibi nie bendziesz bil po 300-400 z gsa -.- |
WoW
eh norfik xD ciesz sie ciesz ale cie dogonie Cuz Gandamir Back : o, gz lv ale waste miales i na dle uzywaj ringa bo ci slabo szlo zwlaszcza pierwszy, mialem wrazenie ze z full defa biles bo po 40~~ ... 5% w 30min na tym lv najs, mogles steelboty uzywac ale ja tez o nich zapominam.. xDDD
Hail Gandamir xP |
Norf, ja knightem na skillu 70 expilem na dragach na 28 lv ;> noob charem. z GSem. i szybciej biłem.
|
-Ptak~
Czea byc wielkim noobem aby na 28 lvl expic na dragach btw pewnie posiedziales tam 5 min i ci sie uh skonczyly xD |
dragi kiną to najnudniejasza rzecz jaką chyba widziałem wbiłem na nich może ze 2 mln expa i to wszystko,zdecydowanie bardziej polecam of albo jakis tomb.
btw. filmu nie oglądałem z wiadomych względów, ale nie wiem po co go tu dałeś jak ci sie nudziło to mogłeś iść na jakieś hardcorowe expienie (wrlki solo albo omruc tomb na -2 z tp), ale jak już dałeś to gz lvla oby wiecej polaków z 100+ |
Przepraszam za posta :) Nie powiniem był go pisać ;]
|
Odp.
Cytuj:
|
Cytuj:
Knightem na dragach expiłem jak ty jeszcze nie wiedziałeś co to tibia, więc nie musisz kozaczyć, a na otsach nie gram... Poprostu dla mnie takie expienie jest NUDNE!, nie możesz togo pojąć? (a jeśli jest takie monotonne i nudne to po co umieszczeć na forum?) Podpisuje się pod wypowiedzią Kryptonics 'a |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16. |