Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Poszukiwany, poszukiwana... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=99896)

Dabek 27-10-2006 14:15

Poszukiwany, poszukiwana...

Nowe tereny, tajemnicze Shattered Isles, nie tylko są zamieszkanie przez okrutnych piratów, oślizgłe ropuchy i kolorowe żaby, ale wydały też na świat nowego potężnego demona. Morgaroth, wielokroć silniejszy od Orshabaala, od czasu do czasu wynurza się w płomieniach z lawy wulkanicznej wyspy Goroma aby siać strach i zniszczenie wśród mieszkańców Tibii. Dotychczas jedynie odważni herosi z Aldory, Titanii i Furory udowodnili że można pokonać tego twórcę Trójcy Strachu.

Ale nie tylko Morgaroth ujrzał światło dzienne tego lata. Update przyniosło ze sobą też powrót najpotężniejszego, i najbardziej ZŁEGO maga jaki kiedykolwiek kroczył po ziemiach Tibii - Ferumbrasa. Nadchodząc z krainy cieni materializuje się w swojej dobrze zabezpieczonej cytadeli raz na jakiś czas. Tylko jeden, jedyny raz, i to z pomocą sił ZŁA, wojownicy i magowie byli w stanie uśmiercić tego mrocznego czarownika.

Czy naprawdę nie ma więcej silnych i odważnych poszukiwaczy przygód którzy nie ulękną się niesamowitych mocy Ferumbrasa i Morgarotha? Bohaterowie, razem! Uwolnijcie ziemię od tych przebrzydłych potworów i sięgnijcie po skarby które niosą ze sobą!

Delete 27-10-2006 14:19

Eee... Niby miały być takie super ivul silne a ferdka za 2-gim razem pokonali, morgaroth też taki sobie w dodatku loocik cienki jak na tej klasy potworka (fer..) czapencja i kilka śmieci...

edit: Fajny ten obrazek, taki mroczny :)

Atta Criath 27-10-2006 14:19

Na securze nic sie nie dzieje nawet orsha niebylo

BOtter 27-10-2006 14:24

Orshabaal został stworzony tylko po to żeby móc dorównać dla ludzi z Anticy w rarach...
Orshabaal, Ferumbras, Morgaroth to nic przy Dark Side...sensacją powinno być jak padł Strinnity ^^

<<<Kiemi>>> 27-10-2006 14:24

Uu...nie wiedzialem ze 'herosi' z furory pokonani zlego morgarotha :D Czemu mnie tam nie bylo?!..aha wiem...mam za maly lvl xD

Kokio 27-10-2006 14:25

W pokoju z Ferumbrasem to ciężej jest zabić te demony niż samego Boss'a. Nowi Boss'owie - totalna klapa. Ferumbras powinien być tak potężny że powinni go zabić dopiero za entym razem(może jakimś nowym sposobem, coś pomyślec? :>) a nie kilkanście SDkow i juz po nim...
Spodziwałem się czegoś więcej.
BTW. Jaki sens tego niusa? Nie wiem czy to jest coś zwiazanego z update'em czy co? Bo jak stworzyli Orshabaala to nie przypominam sobie aby powstal nowy news (chyba że mnie pamięć zawodzi).
Pzdr.

Delete 27-10-2006 14:27

strinnity ma bana za używanie botów :cygaro:

Kshaq 27-10-2006 14:30

Ferka ubić dość ciężko, ale jak do jego wieży wpadnie grupa 100 br i zaczną spamować to ferek sam się zabije :D

..::QRAS::.. 27-10-2006 14:42

EVUL informacja :D

Gollumek 27-10-2006 14:43

wow ale macie speeda z tymi bossami 8o 8o 8o
a ci herosi...

Keel 27-10-2006 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek (Post 1049531)
Morgaroth, wielokroć silniejszy od Orshabaala

Eeeee, on wcale nie jest wielokroc silniejszy od orsha. Jedyne w czym jest lepszy, to to, ze znajduje sie w trudniejszym pomieszczeniue, summonuje wiecej demonow i trudniej do neigo dojsc.

joey 27-10-2006 14:49

Tak fajnie napisany post, że uwieżyłem, iż tibia jesr ciekawa. Szkoda, że tak naprawde to nuda. Dabek, strasznie podkoloryzowałeś :)

Pirus 27-10-2006 14:52

oh yeah !!! :D

Drzamich 27-10-2006 14:52

Ale komercha

Ten post ukazał się na Tibia.com.
Zeby zachęcić ludzi do kupienia PACCA to zrobili.
W dodatku jeszcze w pierwszym zdaniu jest słowo "premium" i oczywiście można na nie kliknąć...
Kiedyś Tibia była lepsza, teraz komercha na maxaX(

>Jtank< 27-10-2006 14:54

Sila kazdego bossa jest to ze ma przy sobie cholernie duzo pomocnikow...
Fajowy obrazek xD

Alora 27-10-2006 14:56

I walka z pieniadzem walka z komercjalizacja...

Ludzie to tylko reklamówka : Kup sobie pacca a dosatniesz nowe wyspy potowory domki zniknie problem souli noobow itp itd. Pozatym patrzac na polityke cipsoftu kazdy by zrobil to samo taka prawda.

Always hunted 27-10-2006 14:57

Cytuj:

Ferumbrasa. (..). Tylko jeden, jedyny raz, i to z pomocą sił ZŁA, wojownicy i magowie byli w stanie uśmiercić tego mrocznego czarownika

Fajna aluzja do CIPBota i tego x-raya(to nie nazwa bota) co użył Strinnity kiedy go zabijali :P

A news zupełnie niepotrzebny
@Drzamich
Masz rację, niestety :(

Cytuj:

wolnijcie ziemię od tych przebrzydłych potworów i sięgnijcie po skarby które niosą ze sobą!

Wow, ale skarby, 400gp i noob item :D rzadko się trafia coś naprawdę dobrego...

PS:
Na Julerze były jak narazie tylko 2 najazdy orców, pozatym same raty :( noo, i raz atak na Ab

Berti 27-10-2006 14:59

Morga ciężko ubić, a raczej zblokować. Na Celeście był już 2 razy. 2 razy się z resztą na niego spóźniłem ;<. Ferdka na Celeście by się przydało dać. Akurat zarobiłem się na blessy i aol'a :)

Misiek_2214 27-10-2006 15:05

Wielokroć silniejszy od orsha!! Ja picole8o ALE JAKIE WYSPY BEDZIE ATAKOWAĆ?

-=DanieL=- 27-10-2006 15:17

Hehehe, kolejna reklama Pacca. 75k pacców i jeszcze im mało? xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:48.