Zobacz pojedynczy post
stary 23-09-2006, 13:34   #310
Elminster
Użytkownik forum

Elminster's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Na emeryturze
Imię: Elmajster
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xantera
Poziom: 81
Poziom mag.: 63
Domyślny

[quote=WieSiuCkM;1000088][quote=Vegetaxx;1000031]

Vegeta Sorcerer - O nim można by pisać wiele, tak jak na temat chuck norrisa. Np " Tylko Vegeta Sorcerer potrafi w jednym zdaniu napisać wiecej błedów niż wyrazów", "Tylko Vegeta Sorcerer chce zabić z gfb dragona". Jego inteligęcje smiało można porównywać do inteligęcji i szybkości myślenia naszych wspaniałych brazylijczyków. "Tylko Vegeta Sorcerer szybciej expi niż mysli". Warto także przypomnieć ten straszny dzień, straszny ponury dzień, w którym to komputer Vegety zrobił przerażające oof oof, a w tym samym czasie zza krzaków wybiegł równie inteligętny, głowa narodu brazylijskiego, myśliciel xantery HENRY MALAKHAI! Jednym pchnięciem miecza zabił niezdającego sobie z tego sprawy Vegete, który w tym czasie walczył z "oofającym" komputerem....[/Q

ja to odebrałem raczej pozytywnie.. bardziej jako żart niż prowokację do kłótni.. i spodziewałem się też posta na mój temat.. bo przecież każdy miał jakieś wpadki.. np. kupowanie fooda u Benjamina w dp thais.. albo teksty typu:
12:50 XXX (90): Teleport plx
12:50 YYY (8): No have

A Odnośnie Kala, to udało sie przyciągnąc GM'a na Xantere tuż przed SS, Kal z nim gadał i bana jednak nie ma..

Ostatnio edytowany przez Elminster - 24-09-2006 o 12:16. Powód: poprawki ;p
Elminster jest offline   Odpowiedz z Cytatem