Zobacz pojedynczy post
stary 23-09-2006, 14:09   #141
Cacuss
Użytkownik Forum

Cacuss's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2005
Wpisy bloga: 6

Problem nie nie dotarlo

Co do pana ktory odpisal na moj post: NIE DOTARLO!
Czlowieku najpierw piszesz mi tu o tym, jakbys wogule nie skillowal,tylko expil, a jak bys tylko skillowal. A potem mi pokazujesz przyklad na skillach 70/70 -.- Moze najpierw troche pomyslunku. Skille 20/20 a 70/70 to chyba jest jakas roznica, chyba ze sie myle? -.- Wiec mi tu nie pokazuj jaki jestes kozak i wogule boss, ze wszystko wiesz. Bo wiadomo ze nie robi sie odrazu skilli 80 bo to sensu nie ma, bo rzeczywiscie na te same monsty sie lata, a jak padniesz to masz skille w tyl co jest o wiele wieksza strata, niz na 70 skillach.

Co do innych osob dotyczacych hunta. Czlowiek ktory nie trenil, ma skille 80/75 i 120lvl (chociaz shielda to on by mial w owiele mniej), a ja mam 80lvl i skille 90/90... Myslicie, ze kto bedzie mial wieksza strate uh? 80lvl? A moze jednnak 120? Zalozmy ze hunca dl'a klasycznie, knajt luruje, shoterzy stoja i nawalaja. Strata bedzie LEKKO wieksza u 80lvl, bo tak naprawde na takich lvl mozna spokojnie lurnac i bloknac dl'a bez uhania sie, a potem moze cie uleczyc shoter, ktory bedzie leczyc wiecej niz 120 knajt.
To jest przynajmniej moja teoria. Bylem na dl'ach na 40 i 50lvl i wiem jakie maja hity, wiem tez ze czasem ten 80 bedzie musial sie uhnac gdy 120 nie, ale to bedzie rzadko.
Te lvl sa tu tylko takim przykladem i prosze nie mowic ze 120lvl nie bedzie latac na dl'e bo mu sie nie oplaca, to tylko przyklad.
Dziekuje,
pozdro.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.