Zobacz pojedynczy post
stary 23-09-2006, 15:10   #39
Skrzacik
Użytkownik forum

Skrzacik's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 27
Skille: 58/57
Poziom mag.: 4
Domyślny

hehe sorki ze tak dlugo nie odpisywalem ale mialem bana :/

[cytuj]eee tam mowa, na szybko pisane...[cytuj]
WOW, WOW, WOW szczere gratulacje jesli ty to piszesz na "szybko"! mi się bardzo podoba! przemawia do ludzi naprawde! Powinni cię zatrudnić w rządzie jako osobe do pisania przemowień jesli takie "coś" piszesz na "szybko" Moze politycy sami dzieki tym przemowieniom by się zmienili
[cytuj]To ze nikt nikomu nie pomaga[cytuj]
Wypraszam sobie ja pomagam ludziom moze nie zawsze jak np. jakis 10lvl pyta sie w depo "To polak, gdzie jest sklep dla druidow?" to zazwyczaj nie mam czasu i daje mu tylko link "www.tibia.pl wejdz i zobacz sobie na THAiS " ale jesli ktos chodzi po depo i pisze "tp plz, tp plz" to daje mu to tp nieraz czekam nawet 5 minut aby ktos podszedl (no chyba ze nie mam czasu to tylko chwilke ), wiec wypraszam sobie nie jestem nikim! a ty zreszta napewno tez nie bo sam piszesz ze pomagasz innym
[cytuj]W innych grach zaklada sie szkolki/akademie itp. A tu najczesciej zeby wstapic do gildii trzeba juz byc "kims".[cytuj]
Jeśli chodzi ci o to że trzeba mieć wysoki lvl to fakt trzeba być tym "kimś" ale jesli miales na mysli ze trzeba znac kogos z guildi (czytaj: Trzeba mieć tam znajomych) to się z tobą niezgadzam bo ja np. dostalem sie do guidi (polskiej bo innej nie chcialem ) i nieznalem tam nikogo, ale po kilku godzinach zaprzyjaźnilem sie z kilkoma osobami i pomagalismy sobie nawzajem...

[cytuj]Jednego nie znosze i takie osoby ignoruje - zebrania... ...Wczoraj widzialem jak 27 lev zebral o 50 gp[cytuj]
No dobra tez nie lubie żebrania, ale jeśli ktoś prosi mnie o 15gp (bo chce na parcela) to mu daje, lub jeśli mam to parcela, bo sam ostatnio przestalem grac w tibie i zaczolem rozdawac rzeczy kumplom nie bylo ich to musialem wyslac parcelem i kupilem 2 jeden dla jedego i jeden dla drugiego, jeden wyslalem a 2 jeszcze "pakowalem" i nagle zobaczylem sobie ze mam jeszcze 2 bp dla tego pierwszego kumpla i musialem torche pozebrac i chyba nic zlego sie nie stalo ze po prostu aby byc samolubem i wszystko zostawic w depo i usunac postac porozdawalem to? LEcz tez zgadzam sie z toba tomay fakt jak rozdawalem te zeczy to przylecial do mnie jakis 10lvl i prosi "daj cos jak juz nie grasz plzz" wiec mowie "dobra" i dalem mu nobla arm i plate legs i dark shielda i dark helmeta. on mi mowi thx. wszystko pieknie ale po 10 sek mowie znowu "daj cos jeszcze" ja mowie "juz nic nie mam, kumplom daje reszte" a on na to "daj kase noobie" wiec w tym moemncie pozalowalem ze dalem mu tego nobla...

[cytuj]...chetnie pomoge... najchetniej knights bo te profesje znam...[cytuj]
No wlasnie jestem na emperze i mam taka prosbe moglbys moze opowiedziec mi troszke o knight bo zastanawiam sie nad ta profesja bylem sorcerem ale mi sie znudzil ale nie wiem co sie robi takim knightem gdzie expi mieszka (takie najlepsze miejsce dla knighta) skiluje itp. (sorki za spam )

[cytuj]Apeluje do wszystkich: LUDZIE POMAGAJCIE SOBIE![cytuj]
Poperam i podpisuje sie pod tym ustawie to sobie pod postami aby sie sie wyswietlalo zachecam do akcji "PoMAGAJMY SOBIE"
I JESZCZE RAZ GRATULACJE (GZ) ZA SUPER UMIEJETNOSC PISANIA NA "SZYBKO" "PRZEMOWIEN" ;p
Skrzacik jest offline   Odpowiedz z Cytatem