Temat: Nowa grupa.
Zobacz pojedynczy post
stary 23-09-2006, 18:45   #1
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Stan: Na Emeryturze
Imię: Glamri
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny Nowa grupa.

Nazwa grupy to "Gospoda" i jej tematyką ma być fantastyka. Książki fantasy, gry traktujące o tematyce fantasy (jakiekolwiek: komputerowe, papierowe, planszowe, karciane itp. itd. etc.), będziemy nawet zajmować się figurkarstwem. Fantastyka bardzo szeroko pojęta - od Harrego Pottera po Draculę i od Tolkiena po Dragon Lance. Jeśli macie jakiekolwiek zapytania odnośnie grupy to proszę pytać bez wachania - na pewno odpowiem. Tymczasem czekam na wasze opinie! Jeżeli zbierze się chętnych to napiszę PW do Dr. Omadera i zobaczymy co da się w tej kwestii zrobić.

Szukajcie ukojenia w mojej Gospodzie...

@EDIT:
Całkiem spory edit. Postanowiłem zmienić nazwę grupy na mniej wydumaną aczkolwiek wydaje mi się iż lepszą. Od teraz będzie Gospoda. Wpadłem na pewną ciekawą koncepcję i ta nazwa będzie się z nią mniej więcej wiązała. To tyle z "aktualności".

Ostatnio edytowany przez Glamri - 23-09-2006 o 23:03.
Glamri jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.