No no! Widzę, że pomysł raczej przypadł do gustu. Czekam na więcej wypowiedzi co lepiej mnie uargumentuje u Droma. Tak więc nadal proszę o dalsze opinie (za! ; )
@spider-bialystok
Fantastyka również obejmuje sience-fiction więc i taka literatura znajdzie tam swoje miejsce. Bez obaw.
Ktoś jescze coś mówił o Dungeon Siege II - pewnie, że będzie! Mi tylko trzeba wiernych ludzi, którzy będą rozwijać tą grupę i tworzyć w niej ciekawe artykuły oraz postować. Bo to Wy będziecie głównie tworzyć tą grupę. "Ja tu tylko sprzątam"

To w Waszym interesie będzie aby grupa nie padła (o ile powstanie) a mam takie szczere nadzieje. Są równiez opinie, że grupy o szerokiej tematyce padają. Bardzo możliwe, ale myślę, że jak dobrze się to "ukierunkuje" to powinno być wporządku. Faktycznie - jest to w pewnym sensie reaktywacja Ordo Invictis ale może to będzie wyglądało wszystko troszeczkę inaczej. Cóż - mam nadzieję, że całość się przyjmie, a "ojciec dyrektor przeprowadzący" Drom będzie mi przychylny. Mi - aprzede wszystkim Wam drodzy forumowicze!
Tak więc do dzieła! Czekam na opinie (mam nadzieję przychylne) innych! Bo grupy takowej nie ma, a myślę, ż enaprawdę by się przydała...