Temat: Nowa grupa.
Zobacz pojedynczy post
stary 23-09-2006, 22:34   #24
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Stan: Na Emeryturze
Imię: Glamri
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny

No no! Widzę, że pomysł raczej przypadł do gustu. Czekam na więcej wypowiedzi co lepiej mnie uargumentuje u Droma. Tak więc nadal proszę o dalsze opinie (za! ; )

@spider-bialystok
Fantastyka również obejmuje sience-fiction więc i taka literatura znajdzie tam swoje miejsce. Bez obaw.

Ktoś jescze coś mówił o Dungeon Siege II - pewnie, że będzie! Mi tylko trzeba wiernych ludzi, którzy będą rozwijać tą grupę i tworzyć w niej ciekawe artykuły oraz postować. Bo to Wy będziecie głównie tworzyć tą grupę. "Ja tu tylko sprzątam" To w Waszym interesie będzie aby grupa nie padła (o ile powstanie) a mam takie szczere nadzieje. Są równiez opinie, że grupy o szerokiej tematyce padają. Bardzo możliwe, ale myślę, że jak dobrze się to "ukierunkuje" to powinno być wporządku. Faktycznie - jest to w pewnym sensie reaktywacja Ordo Invictis ale może to będzie wyglądało wszystko troszeczkę inaczej. Cóż - mam nadzieję, że całość się przyjmie, a "ojciec dyrektor przeprowadzący" Drom będzie mi przychylny. Mi - aprzede wszystkim Wam drodzy forumowicze!
Tak więc do dzieła! Czekam na opinie (mam nadzieję przychylne) innych! Bo grupy takowej nie ma, a myślę, ż enaprawdę by się przydała...