Jeżeli ktoś potrzebuje dobrego wykładu to zawsze chętnie służę pomocą.
Spójżmy na problem powszechnego wszędzie power abusingu czyli w potocznym znaczeniu Nadużywanie swojej siły. Jak by nie patrzeć ciężko w tym znajść jakikolwiek pozytywny aspekt. Osoba która wyrzuca kogoś z expowiska bo poprostu nie chce czekać na swoją kolej. Nie dość że sprawia przykrość osobie która włąśnie próboje wbić swoj lvl to czasem zdarza się że power abuser zabija osobę która własnie prowadzi lvling. Prowadzi to do flustracji ofiary i zazwyczaj zostawia ona serwer na którym gra bo tracąc jakieś może 20 dni pracy (chodzi o przeciętnego gracza na 60lvl) czuje ona złość i chęć zemsty jednak szybko mija widząc że straciliśmy DSM i demon shield (wersja no AOL) Ofiara nie loguje już przez miesiąc bo wie że może się jej to znów przytrafić jeżeli osoba która ją zabiła jest typowym killerem. Power abusera charakteryzuje nerwowość, bezwzględność i naśmiewanie się gdy ofiara padnie. Jak powszechnie wiemy najwięksci power abuserzy wywodza się ze świata Antica gdzie istnieje gildia Dark Side oraz jej odłam Sick and Twisted. (Proszę o nie polemizowanie na ten temat bo co mnie obchodzi jakiś BR z Askary czy XXXX <wstaw swój world) który od wszystkich woła armory). Ludzie z Antica pomyśleli że warto się przenieść na nowy serwer gdzie mieli by władze i pojawiła się Valoria (nazywana nieoficjalnie Warloria w 2005 roku). Jak wiemy legendy tj. Knight Fang byli obecni w gildi Bound która jest powszechnie szanowaną gildią i pomaga ludzią. Jednak istnieje inna gildia o nazwie Swat i ona jest niedobra

Zawsze nas bije i wogóle. Pamiętam raz na 120lvlu jak jakiś 55 knight wołał armor odemnie i bałem się logować przez 4 dni ale wkońcu jakoś się przemogliśmy z gildia i pomogli mi w uzbieraniu na nowy p set. Swat team jest gildią bezwzględną i nie da rady z nimi negocjować. Ja np. raz się popłakałem i miałem depresje bo ciągle tylko Exevo Gran Mas Vis i mieli muted a my nic nie mogliśmy zrobić. Pamiętajcie. Nie bierzcie przykładu z ludzi takich jacy są w Swat Team bo power abusing jest rzeczą ZŁĄ!!! Trzeba być naprawde osobą bez serca żeby tak postępować a do tego żałosne no bo jak wytłumaczyć 100+lvl który woła od 50lvla armor bądź bohy etc. Ja nawet domku na Valori nie kupie bo i tak nie położe żadnych itemów bo zaraz będą mnie huntować i będe musiał oddawać wszystko.
Poprostu pamiętajcie: Wszystko da się rozwiązać pokojowo.