Zobacz pojedynczy post
stary 24-09-2006, 09:13   #143
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Pandorian technomancer's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
Domyślny

Chcecie to skilujcie, niechcecie nie skilujcie. KAzdy ma własne zdanie.
Ja wole nie skilowac tylko odrazu expic, jak umiejetnie grasz to skil leci ci niewiele wolniej podczas expienia niz podczas grania.
Przykład roty na darashi. bije cie zawsze 2-3 rotów ty bijesz na ful atak. lepsze miejsce tomby 1 lvl gdzie masa badziewi typu snejki, spidery bijesz pokoleji co leci majac na tarczy kilka slabych potworów, inne miejsce dworce. na troche wyzszym lvl bandyci, wildki.

Jesli mam marnowac czas na skilowanie to wole bic nawet takie badziewia, skil rosnie moze troche wolniej ale spokojnie w czasie który ty przeznaczysz na skilowanie ja zrobie lvl.

zanim sie ktos wypowie niech zrobi postacie +70 lvl i zobaczy jakie sa róznice hitó przy 10 pkt róznicy skili. praktycznie zadne dla 90% potworów, szybkośc expienia tez praktycznie zadna.

zaczolem grac razem z kumplem prawie równoczesnie on skilowal ja expilem. efekt ja mam 71 lvl i skile +70/+70 a on ma 50 lvl i skill +80/+80 i ja nadal szybciej odniego expie.

bo 20 lvl daje mi przewage 300 hp, i duuuzo capa. JA moge wziasc wiecej run, zadziej sie lecze, zadziej musze zchodzic z expowiska.

@Cacuss wiesz jaka jest róznica w hp miedzy 80 a 120 lvl ?? 600 hp tam gdzie ty sie dwa razy uhniesz on wogóle.

a dla wszystkich maksymalne obrazenia zaleza od lvl jak i od skillu

nikt na 30 lvl nawet z skilem 90 nie walnie wiecej niz 60 lvl z skilem 60.

jesli mówisz ze wolisz poskilowac a potem miec przyjemnosc z gry to przosze bardzo, ale nie uwierze ze jesli ja bede mial przewage w lvl a ty w skilech bedziemy blokowac te same potwory.

Przewaga lvl to przedewszystkim przewaga ze przezyjesz max comgo potworka.
blokuj DL gdzie główne obrazenia to od ognia, blokuj behemota, Demona, blokuj necro,blokuj warlocki, blokuj potwory bijace z life draina, bij potwory bijace magia. Twój skill przyda ci sie gdy bedziesz bil guardy, cyklopy, nigdzie wiecej. A przy blokowaniu wiekszosci mocnych potworów bardziej wazne jest ilosc hp niz skill.

Moze i bedziesz bil mocniejsze hity w smoka, guarda i td itp ale tam gdzie ty uh uh to ja exura exura bo nadal bede mial rezerwe zycia której ty ze wzgledu na niski lvl nie bedziesz mial.
huauhauhuauhauhua

Ostatnio edytowany przez Pandorian technomancer - 25-09-2006 o 10:17.
Pandorian technomancer jest offline   Odpowiedz z Cytatem