Pomoc w formule...
Witam.
Pracuje na formułami obrażeń, arma, shieldingu itp.
Długie tygodnie myślenia i relacje z wieloma graczami pozwoliły mi mniej więcej ją poznać. Chciałbym jednak, abyście i Wy rzucili na to okiem; na razie ani kalkulatora ani formuł nie udostępniam - nie jestem pewiem czy są one prawidłowe, nie będe mieszał graczom w głowach. No więc.. do czego zmierzam?
Grają tutaj napewno doświadczeni rycerze; podajcie mi wasze eq, def tarczy i skill shieldingu a ja przeprowadze moim programem symulacje 10.000 uderzeń i podam wam statystyki, besthity itp. ktore "zadaly" wam dragi (110 dmg max), gsy (300dmg max) i demony (500dmg max); wy ocenicie czy są one mniej więcej zgodne...
Jeśli drogi użytkowniku masz zamiar napisać mi coś niemiłego, niezwiązanego z tematem.. napisz na pm; nie zaśmiecaj tego tematu. Jeśli chcesz napisać mi jakieś wymyślone niewiadomo skąd skille (cześć, mam 200/200) itp. to daruj sobie..
(btw: pewnie zastanawiacie sie dlaczego to potwory bija graczy a nie na odwrot..? chodzi o to, ze wartosci shieldingu i arma gracza sa znane, a statystyki potworow owiane sa tajemnica ... )
Z gory dziekuje za wszelka pomoc.
Ostatnio edytowany przez LarvaExotech - 24-09-2006 o 20:18.
|